Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent – 15 aprilie 2022. 3 minute de aplauze în picioare, mulți au plâns

Cine este Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Dragoș Bucur a trimis concurenta în semifinală.6 min


Advertisements

Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. Pentru el s-au acordat aplauze în picioare minute în șir, iar lacrimile din ochii spectatorilor nu au putut fi ascunse. Momentul de la Românii au Talent, ediția din 15 aprilie 2022, a fost cu adevărat emoționant, atât prin poveste, cât și prin talent.

Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

Alexandra are 15 ani, vrea să se facă cântăreață. Pasiunea pentru cântat și-a descoperit-o la vârsta de șapte ani, iar la Românii au Talent spune că a venit să treacă în etapa următoare sau, pur și simplu, să câștige experiență.

golden buzz romanii au talent 15 aprilie

Nu știu dacă pasiunea pentru muzică a fost moștenită pentru că a fost adoptată.

„Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni, avea tumoră pe creier, mai am 16 frați și surori eu sunt al 17-lea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine, nici măcar nu este trecut în certificatul de naștere.

Aproape de 11 luni am fost adoptată, pe părinții adoptivi îi consider părinții mei deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală și știu că mereu mă pot baza pe ei. Sunt fericită că am o familie, dar sunt și nefericită că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a mărturisit Alexandra înainte să urce pe scenă.

La momentul în care își spunea povestea, Alexandra urma să aducă pe lume o viață. Deși a mărturisit că s-a lovit de prejudecățile celor din jur, copilul din pântece îi dă forță și ceva ce, probabil, rar a simțit: fericire.

„În momentul de față urmează să fiu mamă, iar asta mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru acest copil eu sunt universul lui, iar fără el eu nu aș fi avut parte de fericire”, a spus Alexandra.

Momentul de pe scenă a fost înălțător, a cântat cu talent și dăruire, jurații simțit strigătul de ajutor din glasul ei.

Andra:

„Mi s-a părut că ai cântat din suflet și ai fost așa, pe refren, ca un strigăt, mi-a plăcut și mesajul și cum l-ai transmis.”

Andi:

„E o bucurie să te ascultăm pe tine. Când pui pasiune în tot ceea ce faci, asta se vede, iar vocea se vede că o ai dintotdeauna.”

Advertisements

Bobonete:

„Mi-e foarte greu să zic ceva, pentru că mi-ai atins o coardă sensibilă, m-a impresionat ceva peste așteptările mele, cred că vocea pe care am auzit-o în seara asta este de departe peste 100 de voci pe care le aud în fiecare zi la radio sau din muzica noastră românească”.

Dragos Bucur:

„Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. Faptul că ai fost adoptată îți aduce un bagaj emoțional puternic, vine cu niște traume și frustrări, iar prestația ta din seara asta vine cu această încărcătură.

Ești un copil extraordinar, o adolescentă care poate să răstoarne munții. Mi se pare că mi-ai transmis așa un mesaj, o iau personal și cred că trebuie să mergi până în capăt.”

Dragoș Bucur a acordat primul lui Golden Buzz

Dragoș Bucur, impresionat de încărcătura emoțională și de talent, a simțit nevoia să „răspundă” „strigătului de ajutor” al adolescentei și acordat primul său Golden Buzz, fapt care a adus imensă bucurie pe chipul concurentei, dar și pe al celor care o aplaudau la scenă deschisă, înlăcrimați.

alexandra croitoru 8

Cine este Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

„Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți. 

Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu. 

Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată. 

Sunt adoptată. Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 frați și surori. Eu sunt al șaptesprezecelea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine,nici măcar nu e trecut în certificat.

Aproape de 11 luni am fost adoptată. Pe părinții mei adoptivi îi consider părinți deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală. Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aș avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt și singură în același timp pentru că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a povestit Alexandra.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture