Johnny Depp a depus mărturie împotriva fostei sale soții

În cadrul procesului de defăimare, Johnny Depp a luat cuvântul în fața instanței și a depus mărturie împotriva fostei sale soții. 2 min


Advertisements

Actorul Johnny Depp a depus mărturie în dosarul său de defăimare împotriva fostei sale soții. Amber Heard.

Acesta a declarat în instanță că acuzațiile fostei sale soții Amber Heard de violență domestică și abuz sexual sunt „odioase și tulburătoare” – și că este „obsedat” să ajungă la adevăr.

„Scopul meu este adevărul”, a spus Depp la începutul declarațiilor sale.

În declarația care a durat aproximativ 3 ore, actorul a vorbit despre relația lor și despre relația acestuia cu substanțele interzise.

Advertisements

Acesta a recunoscut că el si Amber au avut certuri dar că „nu a lovit sau bruscat în viața lui o femeie, cu atât mai puțin pe Amber Heard”

Deep și Amber s-au întanlit pe platourile de filmare în 2009 și s-au căsătorit in 2015. În declarația dată la proces, a spus că „din ce își amintește, începutul relației era prea frumos ca să fie adevărat.”

„…era amuzantă, iubitoare, înțelegătoare. Aveam multe lucruri în comun,”

Depp, cunoscut pentru rolul său în franciza ”Pirații din Caraibe”, a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari în cadrul unui tribunal din Fairfax County, Virginia, pentru un editorial de opinie din 2018, publicat în Washington Post, în care ea a scris despre experiența ei cu abuzul domestic.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *