Mihaela Rădulescu, ”făcută praf” de către soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a umilit-o pe fosta iubită a acestuia, Mihaela Rădulescu. 3 min


Advertisements

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a umilit-o pe fosta iubită a acestuia, Mihaela Rădulescu. Modelul a fost prezent în finala iUmor de pe Antena 1, acolo unde a susținut un ”roast” la adresa soțului ei, dar și a Mihaelei, pe care a făcut-o ”bunică”.

În finala emisiunii iUmor, Gabriela Prisăcariu a avut un roast senzațional care a lăsat întregul juriu cu gura căscată. Printre aceștia se afla și Dani Oțil, soțul modelului, alături de care are și un băiețel.

Mihaela Rădulescu, ”făcută praf” de către soția lui Dani Oțil, la televizor

Se pare că Gabriela a venit cu lecțiile învățate, fără pic de milă a caracterizat-o pe Mihaela Rădulescu, drept ”bunica lui Dani”. Atât prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cât și restul juraților, au rămas șocați de cele spuse de către soția lui Oțil.

”Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela, în timpul roastului de la iUmor.

Advertisements

Gabriela Prisăcariu a spus că Dani Oțil nu este tatăl copilului ei

În prezent, Mihaela are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner și locuiește la Monaco. Tocmai acest ultim detaliu a fost folosit și de soția a lui Dani Oțil în roastul ei.

Gabriela nu s-a oprit aici. A glumit cu partenerul ei de viață, spunându-i că nu Dani Oțil este tatăl copilului ei, ci altcineva.

”Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui”, a mai fost una dintre glumele pe care le-a făcut soția lui Dani Oțil.

Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența lui Dani Oțil în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

play-rounded-fill

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture