Stranger Things, din ce în ce mai aproape de lansare: Netflix a publicat cel mai recent trailer oficial

Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului 4 din „Stranger Things”, care dezvăluie revenirea epică a unuia dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile. 2 min


Advertisements

Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului 4 din „Stranger Things”, care dezvăluie revenirea epică a unuia dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile.

Creat de Frații Duffer, acțiunea serialului este plasată în orașul fictiv Hawkins, Indiana, în anii ’80, și se concentrează pe copilăria lui Mike Wheeler, interpretat Finn Wolfhard, în timp ce el și prietenii săi descoperă o conspirație cu iz supranatural. Un alt personaj deosebit de apreciat de public este și Eleven, interpretată de Millie Bobby Brown.

Din distribuția „Stranger Things” mai fac parte, de asemenea, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Cara Buono și Maya Hawke.

trailer data lansare stranger things sezonul 4 netflix 800x422 2

Ce se va întâmpla în sezonul al patrulea din „Stranger Things”

Cu toate că personajele principale și-au văzut de viață, imediat după ultima confruntare, atunci când o nouă amenințare apare la orizont, grupul trebuie să găsească o modalitate de a se reuni, în speranța că va pune capăt, odată pentru totdeauna, terorii – ceea ce, din câte putem vedea, se va întâmpla în sezonul al patrulea al serialului.

Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului 4 din „Stranger Things”. Clipul ne arată, în mare, la ce ne-am putea aștepta, de la sezonul ce va putea fi urmărit în curând.

Având în vedere că serialul s-a aflat într-o pauză de trei ani din cauza pandemiei COVID-19, noul trailer „Stranger Things” vine ca o gură de aer proaspăt pentru toți fanii care au fost obligați să aștepte atât de mult până la continuarea acțiunii.

Sezonul cu numărul patru, din „Stranger Things”, va debuta pe Netflix în data de 27 mai 2022.

 

Advertisements
video
play-rounded-fill
Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture