Surprize de proporții la Românii au talent. Cine va urca pe scenă în această seară

Astăzi, 15 aprilie 2022, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură noua ediție ”Românii au talent” de la Pro TV. Iată cine va urca pe scenă în această seară!2 min


Advertisements

Astăzi, 15 aprilie 2022, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură noua ediție ”Românii au talent” de la Pro TV. Iată cine va urca pe scenă în această seară!

Telespectatorii show-ului ”Românii au talent” se vor bucura de o nouă ediție plină de surprize. Pe scena emisiunii vor urca români talentați, gata să uimească publicul și oamenii din fața micilor ecrane.

juriul romanii au talent 1 scaled 1

Surprize de proporții la Romanii au talent. Cine va urca pe scenă în această seară

Românii talentați din toate colțurile țării sunt pregătiți să cucerească scena de la Pro TV cu numere incendiare. Deși viața de pe scenă poate părea perfectă, în spatele prestațiilor se află vieți greu încercate. Este și cazul unei femei în vârstă de 53 de ani, inițiată în lumea circului încă din anul 1987.

Advertisements

Când credea că și-a găsit jumătatea vieții, soarta avea să-i de-a viața peste cap: ”Cu 2 săptămâni înainte de nuntă, a murit în accident de mașină”. Însă locul trecutului este în urmă, iar atunci când talentul curge prin vene, orice vis poate prinde aripi: ”Seara asta e un moment important”. 

Surpriză colosală pe scena ”Românii au talent”. Din Timișoara, un tânăr de 31 de ani, care lucrează în domeniul IT își va da frâu liber sentimentelor și trăirilor într-un număr de dans freesyle: ”Am venit să vă arăt ce visez eu la muncă, în fiecare zi”

Pasionată de muzică de când era mică, soarta a purtat-o pe alte drumuri. În prezent, la 54 de ani, este bucătar la spital. Niciodată nu este prea tâziu pentru a-și vedea visul devenit realitate: ”Nu mă regăsesc în meseria asta”. Muzica este marea ei pasiune, iar în această seară este hotărâtă să cucerească juriul și telespectatorii show-ului ”Românii au talent”.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *