Avantajele unui acoperis modular

Construirea sau renovarea unei case nu este lucru usor, insa nu este nici imposibil. Daca impartim proiectul pe categorii si alcatuim o lista de sarcini, pe care apoi le luam una cate una, intregul demers ni se va parea mult mai usor de realizat. Una dintre primele sarcini, si dintre cele mai importante totodata, este alegerea materialelor potrivite – succesul intregului proiect depinde de asta.3 min


Advertisements

Cum fiecare produs si tip de material are sute de optiuni existente pe piata, sarcina de a-l alege pe cel mai bun este uneori coplesitoare. Intocmirea unei liste ne vine iar in ajutor. Iata mai jos atributiile esentiale pe care orice acoperis de calitate trebuie sa le aiba – ai gasit un acoperis care sa le bifeze pe toate, ai gasit un acoperis de calitate!

  • Durabilitate;
  • Rezistenta;
  • Impermeabilitate;
  • Eficienta energetica;
  • Aspect placut.

Acoperisul modular din tigla metalica Budmat este durabil, rezistent, nu lasa apa sa treaca, nu permite schimbul de caldura si arata extrem de bine. Pe langa toate acestea, instalarea unui acoperis modular din tigla metalica mai vine cu o multime de alte avantaje. Ne folosim de o lista si de data asta pentru a enumera cateva dintre ele:

Advertisements
  1. Instalare usoara – modulele de tigla metalica, fiind de dimensinui mici, sunt foarte usor de transportat si de manipulat. Instalarea se face simplu si usor, intr-un timp relativ scurt. Iar cu tiglele metalice de la Budmat poti fi sigur ca fiecare modul are exact aceleasi dimensiuni. Mai mult de atat, panourile vin cu orificiile de fixare gata facute, iar asta scurteaza si mai mult timpul de montaj, permitand totodata imbinarea perfecta a modulelor de tigla metalica Budmat.
  2. Material rezistent, de cea mai inalta calitate – materia prima pentru tiglele Budmat este otelul zincat prevopsit. Otelul, dupa cum stim, este un aliaj extrem de durabil si rezistent, si surprinzator, cel mai reciclat material din lume. Otelul folosit in acoperisurile Budmat provine de la combinatul suedez SSAB, o companie de renume mondial in producerea otelului. Dupa realizarea lor, tiglele sunt tratate si acoperite cu numeroase straturi de protectie, ceea ce le creste considerabil durabilitatea, ajungand astfel pana la o garantie de 50 de ani.
  3. Culoare uniforma – dat fiind ca acoperisul modular este format din bucati mici si multe, am fi tentati sa credem ca riscul de a nu avea aceeasi culoare peste tot este cu atat mai mare. Budmat insa ofera garantia ca toate modulele de aceeasi culoare, chiar daca provin din loturi diferite, au si aceeasi nuanta. Pe langa uniformitatea culorii, ne mai putem bucura si de un paletar bogat, astfel incat sa nu ne simtim ingraditi in nici un fel la alegerea culorilor pentru designul exterior al casei.
budmat blachodachowka modulowa como mikrofala render 1 20210413

Acoperisurile modulare din tigla metalica Budmat sunt solutia perfecta pentru orice tip de casa. Cele sase modele disponibile isi vor gasi locul deasupra oricarei case, fie ea noua sau veche, in stil modern sau clasic. Alegand Budmat nu va trebui sa faci compromisuri de calitate, dar nici de aspect, fiecare acoperis aducand un plus de valoare si un look fresh constructiei tale.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *