Cele mai importante caracteristici ale unei usi de exterior (P)

Usa de exterior este un element important al casei, din punct de vedere practic, iar mai si estetic. In ultimele decenii a inceput sa se puna tot mai mult accent si pe aspectul usii de exterior. Pana nu demult aceasta servea doar protejarii locuintei; bunicii nostri nu isi alegeau o anumita usa pentru ca arata bine.3 min


Advertisements

Vremurile s-au schimbat insa, si azi chiar putem alege o usa anume pentru ca ne place cum arata. Acest lucru este posibil pentru ca s-a lucrat foarte mult la ridicarea standardelor de siguranta, iar acum o parte a atentiei producatorilor de usi se poate dedica si standardelor estetice.

Cu o multitudine de optiuni pe piata, alegerea unei usi de exterior poate parea o sarcina nu tocmai placuta, care promite sa ne ia destul de mult timp. Multi dintre noi nici nu stim de unde sa incepem. In aceste cazuri, intocmirea unei liste poate fi un punct de plecare. Gasesti mai jos, asadar, o lista cu cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba o usa de exterior.

Advertisements
usa performant 88 1e383b39
Usa Performant de la Helios
  • Eficienta – o usa de buna calitate trebuie sa limiteze cat mai mult pierderile termice si sa reduca nivelul zgomotului exterior cu un numar cat mai mare de decibel. Daca aceste doua conditii sunt indeplinite, vom avea parte de un confort ridicat si vom putea observa, in acelasi timp, o scadere a consumului energetic. Modelul Performant 88 Premium de la Helios are un coeficient de transfer termic de 0.76 W/(m2k), si o protectie foarte buna impotriva zgomotului, ajungand la o izolatie fonica de 47 dB.
  • Sigura – siguranta familiei si a casei poate depinde la un moment dat de usa de exterior. Este un scenariu la care nu dorim sa ne gandim, insa in zilele noastre trebuie sa fim pregatiti pentru orice. Gradul de siguranta oferit de o usa depinde in mare parte de grosimea acesteia si de sistemul de inchidere. Spre exemplu, modelul Durabil 70 Premium are posibilitatea de inchidere in 5 puncte, ceea ce ofera un plus de siguranta fata de sistemele cu 3 puncte.
  • Stabila – acesta este un factor important mai ales cand vorbim de usile de mari dimensiuni. Usile mari sunt mai greu de manevrat si pot parea usor instabile cand sunt deschise, daca nu s-a acordat atentie ranforsarii lor. Helios iti propune modelele Performant 88 Premium sau Elegant 76 Premium , versiuni de usi placate cu aluminiu pe exterior.
  • Personalizabila – odata acoperite toate aspectele practice, e momentul sa ne gandim la design. Usa de exterior trebuie sa se potriveasca atat cu exteriorul cat si cu interiorul casei, fiind cea care creeaza armonie intre cele doua spatii. Modelele Helios au o intreaga paleta de posibilitati pentru personalizare, de la culoare (inclusiv optiuni bicolore), la manere, de la panele ornamentale la balamale.

Acum ca ai lista cu ce trebuie sa cauti la o usa de exterior, tot ce trebuie sa faci este sa asezi aceste caracteristici in ordinea prioritatilor tale. Urmatorul pas este si mai simplu – intra pe Ferestrehelios.ro si gaseste usa potrivita pentru tine si nevoile tale.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *