Husa RUGGED pentru iPhone 12 Pro Max (P)

6 min


Advertisements
husa personalizata 2 800x800 1

Partea exterioară este din policarbonat rezistent, iar partea din interior este dintr-un material moale rezistent la lovituri. Telefonul se poate monta în siguranță pe o varietate de accesorii opționale pentru biciclete, mașini, motociclete etc.

Partea exterioară este din policarbonat rezistent, iar partea din interior este dintr-un material moale rezistent la lovituri. Telefonul se poate monta în siguranță pe o varietate de accesorii opționale pentru biciclete, mașini, motociclete etc.

Noul magnet de dimensiuni mari este special conceput și oferă rezistenţă pe orice suprafață magnetică. Magnetul nu va afecta GPS-ul, cardurile de credit, Wi-Fi, Apple Pay, Bluetooth, camera foto sau transferul de date.

Cea mai vândută husă RUGGED se potriveşte perfect şi pentru noul Apple® iPhone 12 Pro Max.

Acest model de husa iPhone 12 Pro Max oferă și mai multă protecție pentru ecran, margini și camera foto. Este o husă care nu face telefonul să pară mai voluminos. Dimensiunea mai mare a magnetului oferă un plus de rezistenţă atunci când este poziţionat pe orice suprafaţă.

Inclusă în fiecare husa iPhone 12 Pro Max, este mufa magnetică RokLock pentru o fixare suplimentară pe suportul de ventilație și suporturile auto Low Pro, permițând astfel citirea ușoară a hărții, a GPS-ului și a apelurilor primite.

Sistemul de blocare integrat ROKLOCK® permite montarea fără efort și în siguranță a telefonului pe biciclete, mașini, motociclete etc. Textura din fibră de carbon rezistentă la zgârieturi și mânerul anti-alunecare oferă husei mai multă rezistenţă. La fel ca toate husele ROKFORM şi aceasta are un slot pentru șnur pentru un plus de siguranță și pentru prevenirea căderilor accidentale.

Noile huse pentru iPhone 12 Pro Max sunt compatibile cu încărcarea fără fir prin îndepărtarea magnetului central și au porturi supradimensionate pentru utilizarea conectorului inteligent și a tuturor celorlalte funcții. Cu magnetul din partea inferioară se poate încărca în continuare fără fir în timp ce se utilizează suportul magnetic. Dacă nu este folosită încărcarea fără fir, ambii magneți pot fi lăsaţi conectați pur și simplu la telefon.

Indiferent unde vă aflaţi, în maşină, pe bicicletă sau la birou, ROKFORM vă va menține întotdeauna iPhone-ul 12 în siguranță. Acestea nu sunt doar huse pentru iPhone, ci şi instrumente de protecție maximă a telefonului.

Advertisements

Husa ROKFORM poate proteja și îmbunătăți telefonul atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. Foarte mulţi cumpărători au afirmat că ROKFORM produce cele mai bune huse pentru iPhone! Aceste huse sunt special create pentru a proteja şi a îmbunătăți funcționalitatea noului iPhone 12 Pro Max.

Acest tip de husa are un magnet încorporat care permite atașarea telefonului pe orice suprafață magnetică instantaneu. Este o metodă mult mai simplă permiţând mâinile să fie libere. De asemenea, această husă iPhone 12 Pro Max are disponibil și un suport pentru ventilație super-grip, un suport pivotant pentru mașină pentru o montare rapidă, ușoară și sigură, fără a fi nevoie de cleme sau alte obiecte lipite pe telefon sau pe bord. Pur și simplu telefonul se poate ataşa pe unul dintre aceste suporturi sau pe orice suprafață magnetică pentru a vă menține mâinile libere.

Designul acestei huse este unic. Poate fi ataşată sau montată pe orice suprafaţă. Husa ROKFORM iPhone 12 Rugged vă permite să faceți lucruri cu telefonul pe care nu le-aţi putut face cu nicio altă husă.

Magneții puternici încorporaţi în interiorul husei Rugged vă permit montarea acestuia oriunde. In acest fel puteți vedea apeluri, mesaje text, aplicații, videoclipuri și multe altele.

Cele mai multe huse de protecție de acest tip sunt voluminoase şi arată destul de ciudat, dar nu și husa ROKFORM Rugged.

Zona special concepută pentru a vă proteja ecranul va permite, de asemenea, utilizarea unui protector de ecran din sticlă temperată. Puteți alege un protector de ecran din sticlă ROKFORM sau o altă marcă.

  • Dimensiuni: 8,03 x 4,69 x 0,91 inch
  • Caracteristici speciale: Magnetic
  • Alte caracteristici de afișare: Wireless
  • Culoare: Negru
  • Producător: Rokform
  • Disponibilă din data de 2 august 2020

Cel mai bun iPhone din toate timpurile, iPhone 12 Pro Max dispune de puternicul A14 Bionic, design complet nou cu Ceramic Shield, sistem de cameră profesională, scaner LiDAR și cel mai mare afișaj Super Retina XDR vreodată pe un iPhone.

iPhone 12 Pro Max oferă o experiență 5G avansată. 5G pe iPhone se mândrește cu viteze îmbunătățite pentru descărcări și încărcări mai rapide, streaming video de calitate superioară, jocuri mai receptive, interactivitate în timp real în aplicații, FaceTime la înaltă definiție și multe altele. De asemenea, clienții se vor putea bucura de o conexiune sigură și rapidă, reducând nevoia de a se conecta la hotspot-uri Wi-Fi publice.

Apple a revoluționat tehnologia odată cu introducerea Macintosh-ului în 1984. Astăzi, Apple este pe primul loc în lume în inovație cu iPhone, iPad, Mac, Apple Watch și Apple TV. Cele cinci tipuri de software Apple: iOS, iPadOS, macOS, watchOS și tvOS oferă experiențe perfecte pe toate dispozitivele Apple și oferă oamenilor servicii inovatoare, inclusiv App Store, Apple Music, Apple Pay și iCloud.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like