Schimbare colosală la Survivor România 2022. Se schimbă echipele – Vulturii și tigrii apar în emisiune

Survivor România 2022 trece la următorul nivel - vulturii și tigrii își fac apariția pe insula din Republica Dominicană.4 min


Advertisements

Încă de când a fost anunțată unificarea echipelor, care presupune ca ambele triburi să locuiască în același loc, surprizele se țin lanț la Survivor România! În ediția de duminică, 10 aprilie, a apărut o schimbare de proporții în privința celor două echipe! Mulți dintre telespectatori își vor schimba preferații din cauza aceasta. Cu cine vor ține românii din spatele micilor ecrane?

Se schimbă echipele la Survivor România. Vulturii și tigrii apar în emisiune

O nouă premieră la Survivor România! Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, i-a anunțat pe concurenți că urmează să înceapă un joc de volei, pentru care au fost unificate noi echipe!

Noi echipe la Survivor România!

Survivor România 2022 trece la următorul nivel – vulturii și tigrii își fac apariția pe insula din Republica Dominicană.

Faimoșii și Războinicii au dispărut, iar echipele au devenit mixte. Cele care au fost desemnate să-și aleagă coechipierii au fost Elena Chiriac (Faimoși) și Ștefania Ștefan (Războinici), care au obținut cele mai bune performanțe pe traseu, până în prezent.

La scurt timp, echipele mixte, formate din Faimoși și Războinici, au primit și noi nume, transformându-se în „Tigri” și „Vulturi”!

Astfel, din tribul „Tigrilor” au făcut parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu.

echipa tigri survivor 2022

Advertisements

În tribul „Vulturilor” s-au adunat Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

Echipa Vulturilor

Sportivii credeau că unificarea noilor echipe a avut loc doar pentru jocul de volei, aceștia rămânând de-a dreptul uimiți atunci când Daniel Pavel i-a anunțat că, de fapt, de acum încolo vor continua în această formulă.

reactii unificare echipe survivor 2022

„E real?!”, „Nu-mi vine să cred!”, au replicat rapid și concurenții, care și-au pus mâinile în cap sau la gură, în semn de surprindere absolută. De asemenea, Daniel Pavel a vorbit și despre CRBL, anunțând că acesta e bine, aflându-se în continuare sub tratament medical. Atunci când va reveni, însă, acesta se va alătura echipei Vulturilor.

Survivor România, surprize de la o ediție la alta

Jocul s-a dovedit a fi o reală provocare, iar noile schimbări au trebuit să fie îmbrățișate cât mai rapid, pentru a primi recompensa. Jocul a fost în cele din urmă câștigat de Tigri, cu 15-13.

Mai mult decât atât, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a spus concurenților că de acum Survivor România va fi într-o continuă schimbare! „Tot ce știți despre emisiune urmează să se schimbe!”, a spus acesta.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *