Un bărbat a murit după o partidă de amor cu iubita. Incredibil ce gest a făcut înainte de a ajunge în intimitate cu partenera lui

Un bărbat a murit după o partidă de amor! A folosit superglue în loc de prezervativ1 min


Advertisements

O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc luna trecută în Gujarat (India) și a fost prezentată de jurnaliștii britanici în presa online.

Potrivit celor de la The Sun, Salman Mirza, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a făcut sex cu logodnica lui într-un hotel, iar a doua zi a fost găsit inconștient pe spațiul verde de lângă amplasament. Însă ce s-a întâmpat cu acesta?

Advertisements

Sursa citată notează că, deoarece logodnica bărbatului nu își dorea să rămână gravidă încă, iar el nu avea prezervative, Salman Mirza a avut o idee care s-a dovedit a-i fi fatală: și-a pus superglue în zonele intime! Totul s-a întâmplat după ce atât bărbatul, cât și femeia consumaseră droguri, ei fiind dependenți de substanțe interzise.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit din cauza insuficienţei multiple a organelor, cauzată de adeziv, după cum afirmă oamenii legii din India. Tot aceștia au dezvăluit că rudele lui Salman Mirza ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situaţia.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
3
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
2
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
3
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *