Ucraina: Aeroportul din Dnipro a fost bombardat din nou de armata rusă şi complet distrus – VIDEO

Aeroportul din Dnipro, estul Ucrainei, a fost bombardat din nou de armata rusă şi ‘complet distrus’, a anunţat duminică guvernatorul regiunii.2 min


Advertisements

Noi imagini dramatice au fost surprinse în Ucraina, în urma luptelor sângeroase. Aeroportul din Dnipro, siuat în estul Ucrainei, a fost bombardat din nou de armata rusă şi „complet distrus”. Aeroportul mai fusese lovit pe 15 martie, când pista fusese distrusă şi terminalul avariat.

Aeroportul din Dnipro a fost complet distrus

„Nou atac împotriva aeroportului din Dnipro. Nu a mai rămas nimic din el. Aeroportul şi infrastructurile din proximitate au fost distruse. Şi rachetele continuă să zboare”, a scris pe Telegram guvernatorul Valentin Reznicenko.

„În cursul nopţii, rachete de mare precizie au distrus baza şi sediul batalionului naţionalist Dnipro din Zvoneţki, care primise recent întăriri din partea unor mercenari străini”, a anunţat Ministerul Apărării al Rusiei, citat de Reuters.

Advertisements

Oficialul ucrainean a spus că informaţiile cu privire la victime sunt în curs de verificare.

Aeroportul a fost atacat anterior de forţele ruse. Reznichenko a declarat pe 15 martie că pista a fost scoasă din funcţiune, iar o clădire a unui terminal a fost avariată în urma unui atac cu rachete ruseşti.

NDQwJmhhc2g9NmNhYzFhNDlhOWQ0YjczMjZhOTQxZGIwYWZlZWVhMTQ.thumb 1

Lesia Vasilenko, deputat ucrainean, a scris pe Twitter că cel mai recent atac a „distrus în totalitate infrastructura şi totul în jurul aeroportului. Păcat, deoarece aeroportul a fost complet renovat chiar anul trecut. Toate investiţiile şi toate eforturile au fost complet ruinate”.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture