S-a aflat! De ce a fost eliminat Relu Pănescu de la Survivor România, de fapt? Acesta este motivul real

Motivul real pentru care Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România în ediția din 19 aprilie 2022. 4 min


Advertisements

”Survivor România 2022” este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune, având mii de fani care urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție. Concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă condițiile din competiție sunt foarte grele. Aceștia sunt nevoiți să se adapteze la un trai în junglă, departe de confortul de acasă, iar alimentația lasă mult de dorit.

Ediția de marți a însemnat o nouă eliminare, iar în pericol s-au aflat trei membri din echipa Tigrilor: Relu Pănescu, Mari Fica și TJ Miles. Mulți dintre fani au pariat că cea care va pleca acasă va fi tânăra atletă în vârstă de 28 de ani.

Însă, chiar și în aceste condiții, cei rămași în competiție dau tot ce pot în timpul probelor.  Astfel, jocul de comunicare de marți, 19 aprilie, a fost câștigat de tribul Vulturilor pentru a treia oară în această săptămână. Pe traseu, cele două triburi au avut un scor extrem de strâns, cu egalitate la fiecare punct. Ștafeta de 7 la 7 a fost disputată de Vulturii Alexandra Duli și Alex Delea și Tigrii Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan.

Duli și Delea au reuşit să câştige comunicarea, astfel, atât ei cât şi ceilalţi membri au avut o convorbire scrisă cu un membru al familiei, prin mesaje pe Whatsapp.

Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor 2022

În cadrul consiliului de marți în pericol de eliminare au fost Mari Fica, TJ Miles și Relu Pănescu. Cei de acasă au decis că Relu Pănescu este concurentul care părăsește Survivor România 2022, aceasta luându-și rămas atât de la colegii săi, cât și de la adversari, în lacrimi.

Advertisements

„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez multe lucruri, multe persoane care zilnic trăiesc în aceste condiții.

În viața mea, nici măcar o zi nu am trăit așa. Iar noi nu apreciem de multe ori ce avem. Sunt multe lecții cu care plec acasă. E ceva wow, fantastic, incredibil ce am putut să trăiesc în aceste peste 3 luni de când sunt aici prezent.”, a spus Relu, cu ochii în lacrimi.

Motivul real pentru care Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România

Însă, de ce a părăsit Relu Pănescu competiția? TJ Miles a declarat că nu a avut nicio emoție, acesta fiind convins că cel care va pleca acasă va fi cel mai în vârstă dintre concurenți.

Dar Mari Fica a fost foarte emoționată, gândindu-se că va fi trimisă acasă. Potrivit ShowBlitz, se pare că tânăra atletă este preferată de producători pentru că este un nume nou în show și pentru că în echipa Faimoșilor nu a avut ocazia să-și demonstreze abilitățile sportive pentru care a fost cooptată, fiind foarte timorată.

Mai mult decât atât, Mari Fica este plătită aproape la fel ca cei din echipa Războinicilor, astfel că prezența ei la Survivor România nu înseamnă o mare pagubă în buget.

Pe de altă parte, producătorii încearcă să mențină un echilibru între Vulturi și Tigrii pentru a crește nivelul spectacolului. Relu Pănescu pierdea des puncte și din această cauză întreaga echipă pierdea.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *