Survivor România: ediția din 10 mai 2022. Cine este concurentul care a fost eliminat și părăsește competiția

Survivor România: ediția din 10 mai 2022 aduce o eliminare din rândul Vulturilor.3 min


Advertisements

Survivor România: ediția din 10 mai 2022 aduce o eliminare din rândul Vulturilor. În urma votului comun al tribului, două persoane merg spre eliminare: Marian Drăgulescu și Doru Răduță. Votul lui Alex Delea a mers spre Blaze.

În ediția din 10 mai 2022 a competiției Survivor România are loc un nou joc pentru comunicare. Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze au fost nominalizați, astfel că unul din ei va părăsi concursul în această seară.

eliminare survivor romania 10 mai 2022

Survivor România: ediția din 10 mai 2022 – Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, propuși pentru eliminare

Advertisements

Elena Chiriac nu a putut fi nominalizată deoarece este singura fată rămasă în echipa roșie. Alex Delea s-a salvat pentru că a obținut cel mai bun timp pe traseu. Votul lui Alex Delea a mers spre Blaze, iar în urma votului comun al tribului, două persoane merg spre eliminare: Marian Drăgulescu și Doru Răduță.

După un consiliu stresant, în așteptarea votului final, concurenții propuși pentru eliminare n-au avut nici măcar timp suficient să-și tragă sufletul după jocul de comunicare.

Doru Răduță este concurentul care părăsește competiția Survivor.

Concurentul care este eliminat de la Survivor România 2022 este Doru Răduță. Vizibil emoționat și cu ochii în lacrimi, Doru Răduță a spus ce a însemnat pentru el experiența Survivor.

,,Am trecut prin tot ce a putut oferi Survivor: exil, imunitate, consilii, am votat pe cineva pentru plecarea acasă…L-am votat pe Blaze, iar acum sunt alături de el și se pare că s-a întors roata.Am demonstrat că sunt un jucător puternic, nu m-am omorât cu sportul, dar fizicul m-a ajutat să fiu rapid. Am ajuns în ultimii 10 și sper ca cel mai bun OM să câștige competiția.E cea mai plăcută experiență pe care am trăit-o, dar plec cu regretul că aș mai fi gustat în continuare cum am gustat din toate până acum. Plec cu fruntea sus. Am simțit încrederea echipei mele, sunt fericit pentru asta și vă mulțumesc încă o dată”,.

SURVIVOR 2022 – Doru Răduță este concurentul eliminat de la Survivor România. „Plec cu fruntea sus”

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

Un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture