Survivor România: ediția din 2 mai 2022 – Trei Tigri, propuși spre eliminare

Survivor România: ediția din 2 mai 2022 vine cu o nouă listă de concurenți propuși spre eliminare. Iată cine a fost propus spre eliminare!5 min


Advertisements

Un nou joc de imunitate s-a disputat în ediția de luni, 2 mai, a emisiunii Survivor. Astfel, conform regulilor jocului, echipa care a pierdut a intrat în consiliul de nominalizare. Află, în continuare, cine va fi trimis acasă în ediția de marți, 3 mai 2022.

Survivor România: ediția din 2 mai 2022

În jocul de imunitate din ediția de luni, Vulturii au câștigat victoria cu 10 la 6 și au câștigat proviziile de mâncare în cantitate integrală, recompensa cea mai dorită în competiție, având în vedere condițiile grele și hrana limitată.

TJ Miles, Oana Ciocan și Mari Fica, propuși pentru eliminare la Survivor România

Concurentul din echipa Tigrilor care a adus punctul pe traseu în cel mai rapid timp, în această ediție, a fost Ionuț Popa, urmat pe locul doi de Alexandru Nedelcu. Astfel, cei doi nu au putut fi nominalizați și au fost nevoiți să propună fiecare câte un nume spre eliminare, în mod direct.

La votul colectiv, trei din cele patru voturi au avut numele lui TJ Miles, astfel că fostul “Faimos” este primul nominalizat al serii pentru eliminare la Survivor România 2022.
Au urmat, apoi, voturile individuale. Ionuț Popa a votat-o pe atleta Mari Fica, iar Alexandru Nedelcu a optat pentru buna lui prietenă, Oana Ciocan, aceasta fiind marea surpriză a serii și, totodată, una dintre cele mai mari ale întregului sezon.

video
play-rounded-fill

Ce spun nominalizații la eliminare

Advertisements

TJ Miles, nominalizarea colectivă a tribului:
„Mă așteptam la orice, suntem puțini oameni. Doi au imunitate, nu pot zice că nu mă așteptam la orice. La jocul de imunitate nu am adus punct și de aia mă așteptam. Oricum suntem puțini. Nici Nede nu a avut o problemă adevărată. A plecat Relu, am început să câștigăm, acum iar pierdem. Nu cred că asta decide cine pleacă acasă. Evoluția mea nu a ajuns la potențialul ei, mai am încă de arătat. Nu suport când Vulturii dansează în jurul meu”.

video
play-rounded-fill
Reacția lui TJ Miles după ce a fost propus.

Mari, nominalizarea lui Ionuț Popa:
„Am încercat să fac o analiză a jocurilor, a mea și a colegilor. Cred că trebuie să învățam de la joc la joc ce este în prezent, la cald. E important să înveți, să înțelegi că o pierdere te face mai bun. Toți sunt la fel de motivați, trebuie să fim mai atenți la detalii pe care le omitem din graba de a aduce punct. Ne putem retresa, oricine pleacă, grupul rămâne puternici. Înfrângerea asta ne va aduce cu picioarele pe pământ. Știam că voi fi nominalizată, ca la Faimoși. Am evoluat și sunt mai bună, mi-am adus aportul. Nu am ce să fac, îmi asum. Îmi doresc mult să rămân”.

video
play-rounded-fill
Reacția lui Mari Fica după ce a fost propusă

Oana Ciocan, nominalizarea lui Alexandru Nedelcu:
„Știam că voi fi nominalizată, în locul lui aș fi făcut la fel. Nu sunt supărată pe el sau pe oricine. Nu mai e cazul. Mă doare că sunt cu un pas spre România, dar nu vreau. Vreau să rămân în Dominicană. Tot ce am trăit a început ca o glumă, dar visul meu s-a îndeplinit. Am de gând să trag tare. Vom rezolva problemele, suntem deștepți. Am învățat multe, în viața reală nu aș fi putut”.

video
play-rounded-fill
Reacția lui Oana Ciocan după ce a fost propusă

Astfel, în ediția de marți, 3 mai, Tigrii urmează să rămână doar în 5 oameni după ce va fi eliminat unul dintre TJ Miles, Mari Fica și Oana Ciocan. Cele mai multe “șanse” de a părăsi Survivor Românai 2022 avându-le vlogger-ul, cu toate că, până nu demult, era considerat unul dintre favoriții la câștigarea marelui premiu.

Update (3 Mai) – vezi cine a fost eliminat:

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
2
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture