Survivor România: ediția din 22 mai 2022. Eliminare surpriză – Cine este primul concurent eliminat la individuale

Survivor România: ediția din 22 mai 2022. Surpriză! Află cine a părăsit competiția în ediția de duminică.4 min


Advertisements

Duminică seara are loc o nouă ediție a emisiunii Survivor de la Pro TV. Astăzi, 22 mai 2022, încep confruntările individuale. Începând din seara aceasta, cei 8 concurenți rămași în competiție (5 băieți și 3 fete) se vor lupta strict pentru ei, deoarece cele două echipe s-au destrămat, fiecare este pe cont propriu.

Survivor România: ediția din 22 mai 2022. Cine este primul eliminat

După patru luni în care concurenții au făcut parte din echipe, acum încep jocurile individuale, iar fiecare trebuie să lupte pentru șansa lui de a câștiga marele premiu de la Survivor.
Colegialitatea a luat sfârșit, pentru că, de acum fiecare este pe cont propriu – Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan și Ștefania Ștefan intră în luptă pentru a trece mai departe.

Șase dintre aceștia sunt în competiția Survivor România chiar de la începutul său din luna ianuarie, aspect realizat de Elena Chiriac în cadrul ediției de duminică. De asemenea, cinci concurenți care se luptă pentru a câștiga marele premiu fac parte din fosta echipă a Războinicilor.

Cum se fac eliminările?

Din păcate, la finalul edițiilor, câte un singur participant al show-ului de pe Pro TV va pleca acasă. Cum mai exact? Cei opt concurenți participă individual la joc și va câștiga unul singur. Tot acela va primi imunitatea. Astfel, ceilalți șapte vor nominaliza un alt jucător spre eliminare, iar cel care se salvează este, desigur, cel care are imunitate.

Advertisements

Apoi, câștigătorul va nominaliza și el pe cine vrea să trimită acasă. Aceasta fiind cea dea doua nominalizare. Într-un final, va fi eliminat cel cu voturile cele mai puține, exprimate anterior de telespectatori.

„Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei.
Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare.”

Daniel Pavel

Marian Drăgulescu a câștigat finala zilei

Marian Drăgulescu l-a învins pe Alexandru Nedelcu cu 3 la 1 și este câștigătorul finalei zilei. Acesta primește imunitatea.

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Video eliminare:
video
play-rounded-fill
Stefania paraseste Survivor
Video Stefania isi ia adio:
video
play-rounded-fill
Stefania Stefan isi ia adio de la cei sapte concurenti

Ștefania Ștefan și Ionuț Popa au ajuns în Consiliul pentru Eliminare. Cei doi nu s-au descurcat foarte bine pe primul traseu și au ajuns să fie nominalizați de colegi pentru a pleca acasă. Publicul a avut ultimul cuvânt de spus, iar cel salvat a fost Ionuț Popa.

Așadar, una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2022 a fost eliminată din concurs. În ciuda performanțelor sale excepționale, nu a reușit să câștige prea mulți fani.

Vezi si: cine a fost eliminat in editia din 23

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture