Survivor România, eliminare 12 aprilie 2022. Alexandra Duli vs Mihaela Stan vs Doru Răduță

Ediția din 12 aprilie 2022 vine cu prima eliminare din echipa Vulturilor - Mihaela Stan, Alexandra Duli și Doru sunt cei trei nominalizați.3 min


Advertisements

Survivor România: ediția din 12 aprilie 2022 vine cu prima eliminare din echipa Vulturilor, după regruparea concurenților. Mihaela Stan, Alexandra Duli și Doru sunt cei trei nominalizați.

Mihaela Stan a fost eliminată: „Nu mă bucur”

Vreau să mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Voi pleca de aici recunoscătoare. Nu mă bucur că plec”, a declarat Mihaela Stan în momentul în care și-a auzit numele.

mihaela stan eliminare survivor 2022

Alexandra Duli și Doru Răduță merg mai departe în concurs.

Survivor România: ediția din 12 aprilie 2022

Vulturii au pierdut jocul de imunitate din 11 aprilie în fața Tigrilor, cu scorul de 8 la 4. Mihaela Stan a fost propunerea echipei spre eliminare, iar Duli și Răduță au fost numiți de cei care au câștigat imunitatea personală.

Chiar la începutul Consiliului de nominalizare, înainte ca Vulturii să voteze, prezentatorul Survivor a făcut un anunț cu privire la CRBL: 

„Din rândurile tribului Vulturilor, face parte și CRBL. El este sub supraveghere medicală, precizare importantă, sub tratament. Nu va putea fi nominalizat. Desigur, la rândul său, nu va putea face nominalizări în acest Consiliu.”

Anunțul că CRBL nu poate fi votat le-a dat planurile peste cap concurenților. După ce echipa a votat-o pe Mihaela Stan spre eliminare, Elena Chiriac a trebuit să spună pe cine nominalizează: „Îmi făcusem un plan, care s-a dat cu totul peste cap. În minutele în care colegii au votat, m-am gândit ce să fac, pe cine să votez. Votul meu va merge către Doru, dar vreau să fac mențiunea că l-am văzut astăzi pe traseu mai determinat ca niciodată, l-am văzut puternic și cred în el!” Așadar, Elena Chiriac l-a propus pe Doru Răduță.

Blaze a nominalizat-o pe Alexandra Duli: „Îmi pare rău că am câștigat, e greu, noi am gândit altfel, dar acum s-a schimbat tot. Trebuie să spun un nume. Sunt într-o situație grea. O să fiu corect, ca întotdeauna, așa o să fac. Votul meu o să fie spre Duli.”

Declarațiile Laurei după eliminare: 

Săptămâna trecută, a fost eliminată și Laura Giurcanu. 

„Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experința vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a spus Laura Giurcanu, după ce a aflat că a fost eliminată.

Advertisements
video
play-rounded-fill
Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture