HOROSCOP 10 aprilie 2022 – Berbecii sunt conflictuali

HOROSCOP 10 aprilie 2022. Nativii din semnul Berbec pot fi mai autoritari și conflictuali cu cei din jur. 5 min


Advertisements

HOROSCOP 10 aprilie 2022. Nativii din semnul Berbec pot fi mai autoritari și conflictuali cu cei din jur.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între Mercur din zodia Berbec și Pluto din Capricorn care ne poate stimula să spunem cuvinte acide, care dor și rănesc. Vom manifesta o atitudine mai autoritară și o tendință spre cinism și manipulare. Conflictele de idei și deciziile radicale ar trebui evitate.

Horoscopul zilei de 10 Aprilie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 10 aprilie – Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă la cuvinte pentru că pot deranja persoane importante din viața lor, ba mai mult pot ajunge la adevărate conflicte. Nu este exclus să fie vorba și de conflicte cu autoritățile.

HOROSCOP 10 aprilie – Taur

Taurii nu trec printr-o stare de spirit prea bună și s-ar putea ca trecutul să-i copleșească și niște amintiri să le revină într-un mod destul de dureros. Poate fi, însă, și un moment de conștientizare puternic care-i stimulează la decizii radicale.

HOROSCOP 10 aprilie – Gemeni

Gemenii pot fi deranjați de niște vorbe aruncate de prieteni sau poate află niște secrete sau informații neplăcute despre o persoană din anturaj. Nici veștile venite în legătură cu un proiect sau plan făcut nu sunt îmbucurătoare.

HOROSCOP 10 aprilie – Rac

Racii pot duce adevărate lupte de putere în cuplu și s-ar putea să exagereze cu autoritatea, fie ei, fie partenerul. Este o zi care poate scoate la suprafață multe frustrări ascunse, se pot spune cuvinte acide și se pot face reproșuri dure.

HOROSCOP 10 aprilie – Leu

Leii ar trebui să profite de faptul că este duminică și să se odihnească mai mult. Stresul din ultima perioadă și-ar putea pune amprenta asupra stării de sănătate mai mult decât își pot închipui. Posibile vești neplăcute din străinătate.

HOROSCOP 10 aprilie – Fecioară  

Advertisements

Fecioarele pot descoperi secrete bine ascunse în relația de cuplu sau poate chiar legate de copii. Se pot manifesta atașamente toxice și pasiuni bolnăvicioase, iar tendința de infidelitate este destul de mare. Sunt de evitat speculațiile financiare!

HOROSCOP 10 aprilie – Balanţă

Balanțele sunt predispuse conflictelor atât cu partenerul de viață, cât și cu familia. Nu numai că se pot spune cuvinte dureroase, dar ceea ce se spune acum poate schimba radical o relație. Manifestările autoritare sunt destul de periculoase pentru că pot conduce la rupturi.

HOROSCOP 10 aprilie – Scorpion 

Scorpionii au tendința de a fi duri în exprimare și mult prea direcți. Pot da replici tăioase care să-i deranjeze pe cei din jur. Posibil ca și ei să afle vești care să le strice starea de spirit. O grijă mai mare trebuie să o aibă nativii care lucrează astăzi.

HOROSCOP 10 aprilie – Săgetător

Săgetătorii sunt predispuși la cheltuieli pentru alții sau la pierderi cauzate de speculații financiare. Posibile discuții acide cu persoana iubită sau cu copiii. Ceva din trecut poate ieși acum la suprafață.

HOROSCOP 10 aprilie – Capricorn  

Capricornii sunt inflexibili și foarte autoritari. Atitudinea impunătoare și reproșurile pe care nu se sfiesc să le facă pot aduce conflicte cu familia. Pot spune lucruri pe care mai apoi să le regrete, însă și cei dragi pot riposta în egală măsură.

HOROSCOP 10 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii pot primi vești care să-i pună pe gânduri sau pot purta dialoguri, pot auzi zvonuri care să le strice complet starea de spirit. S-ar putea ca nativii să devină de-a deptul cinici și tăioși în comunicare, chiar dacă sunt conștienți că rănesc prin cuvintele lor.

HOROSCOP 10 aprilie – Peşti

Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuielile pe care le fac. O ieșire cu prietenii îi poate costa mai scump decât s-ar fi așteptat. Pe de altă parte, pot avea tendința de a ascunde niște bani de partener și pot fi descoperiți.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *