HOROSCOP 11 aprilie 2022 – Mercur intră în zodia Taur

HOROSCOP 11 aprilie 2022. Nativii din semnul Taur au parte de ingresul lui Mercur chiar în zodia lor.5 min


Advertisements

HOROSCOP 11 aprilie 2022. Nativii din semnul Taur au parte de ingresul lui Mercur chiar în zodia lor.

Săptămâna începe cu ingresul lui Mercur în zodia Taur, tranzit care va dura până pe data de 30 aprilie. Acest aspect ne susține să gândim practic, să ne materializăm ideile și să găsim soluții productive la problemele cu care ne confruntăm. În schimb, există riscul de a deveni mult prea încăpățânați și fixiști, conservatori și rigizi în raționament.

Horoscopul zilei de 11 Aprilie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 11 aprilie – Berbec

Berbecii pot pune în practică ideile care le-au trecut prin minte în ultimele săptămâni, asta în cazul în care nu le-au materializat deja. Este un tranzit care îi susține în analize financiare, în discuții salariale, în negocieri și pentru a-și crește veniturile.

HOROSCOP 11 aprilie – Taur

Taurii devin mai sociabili, vorbesc mai mult despre ei înșiși și reușesc să se facă plăcuți de cei din jur. Vor avea idei bune, vor fi creativi și vor lua decizii legate de viața lor personală. Se pot împrieteni mai ușor cu noi persoane și pot lega relații de durată.

HOROSCOP 11 aprilie – Gemeni

Pentru Gemeni nu este cel mai bun tranzit, dat fiind că le poate canaliza atenția către trecut. Se pot confrunta cu frământări interioare și vor fi nevoiți să acorde o mai mare grijă sănătății. Totodată, s-ar putea să aibă de-a face cu persoane care îi controlează din umbră.

HOROSCOP 11 aprilie – Rac

Racii, în schimb, se bucură din plin de acest tranzit, dat fiind faptul că îi face mai sociabili și mai deschiși către noi prietenii. Pot pot participa la evenimente și pot intra în noi anturaje. Își pun în practică ideile pentru a conduce la succes un proiect.

HOROSCOP 11 aprilie – Leu

Leii vor fi stimulați de Mercur în tranzit prin Taur să poarte niște discuții profesionale importante sau să ia o decizie cu privire la cariera lor. Se pot face remarcați prin dialog, prin discursuri publice și pot primi șanse de avansare.

HOROSCOP 11 aprilie – Fecioară  

Advertisements

Fecioarele fac parte din categoria celor care se bucură de acest tranzit și asta pentru că își pot demonstra experiența într-un context sau pot avea șansa să învețe lucruri noi care să-i ajute să facă progrese. Se pot contura discuții despre o călătorie, despre acte și procese.

HOROSCOP 11 aprilie – Balanţă

Balanțele vor avea parte în această perioadă de discuții financiare, posibil legate de buget comun, de investiții comune sau pot lua decizii legate de bunuri materiale. Pot veni oportunități financiare prin intermediul unor colaborări și afaceri.

HOROSCOP 11 aprilie – Scorpion 

Scorpionii u șansa să comunice mai bine cu partenerul de viață și să rezolve multe neînțelegeri apărute în cuplu. Este un tranzit foarte bun și pentru discuții cu asociații, pentru negocieri și semnarea contractelor.

HOROSCOP 11 aprilie – Săgetător

Pentru Săgetători cresc șansele să-și îmbunătățească comunicarea cu colegii de muncă, să ia decizii profesionale bune, poate chiar să se angajeze cu ajutorul altora. Totodată, este o perioadă în care pot face unele schimbări de rutină, de stil de viață.

HOROSCOP 11 aprilie – Capricorn  

Capricornii se bucură de acest tranzit prin sectorul afectiv, fapt care aduce o bună comunicare cu cei dragi, în special cu persoana iubită și cu copiii. Este o perioadă bună și pentru cei singuri să flirteze mai mult, dar bine ar fi să nu-și facă mari așteptări.

HOROSCOP 11 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii pot lua decizii foarte practice, de viitor, legate de casă și familie. Pe lângă faptul că vor comunica mai bine cu părinții, pot să seteze noi reguli în gospodărie. Vor fi și nativi care vor negocia sau semna acte de casă în timpul acestui tranzit.

HOROSCOP 11 aprilie – Peşti

Pești sunt susținți de tranzitul lui Mercur în comunicare, negocieri, examene și rezolvarea situațiilor ce țin de acte. Se vor apropia de prieteni, vor clarifica neînțelegeri în cuplu și pot primi avize, aprobări sau vești surprinzător de bune.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *