HOROSCOP 11 Mai 2022 – Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 11 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 11 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec se vor bucura de ingresul lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia lor, după 12 ani.

Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, va intra astăzi în zodia Berbec, după o perioadă de 12 ani de când nu a mai fost aici. Jupiter va tranzita aproximativ 5 luni acest semn, și ne va aduce ocazia unor noi și remarcabile începuturi în viața noastră. Jupiter va aduce oportunități de progres în sectoarele tranzitate din astrograma natală și o mare doză de energie, entuziasm și dorință de independență.

1650680450529

Horoscopul zilei de 11 Mai 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 11 Mai – Berbec

Berbecii sunt fără îndoială cei mai avantajați de acest ingres al lui Jupiter în zodia lor. Nativii se vor bucura de multă încredere în ei înșiși, curaj și determinare să-și atingă obiectivele. Vor face progrese remarcabile în plan personal și-și vor câștiga independența.

HOROSCOP 11 Mai – Taur

Tauri sunt sfătuiți să fie atenți la sănătate în următoarele luni pentru că Jupiter poate amplifica niște afecțiuni deja existente. Altfel, este un tranzit bun pentru vindecare emoțională, pentru eliberarea de trecut și de stări anxioase.

HOROSCOP 11 Mai – Gemeni

Gemenii se vor bucura de popularitate în lunile ce urmează și vor avea șanse să facă progrese remarcabile cu un proiect în care sunt implicați. Vor avea parte de oportunități de creștere venite din partea prietenilor și grupurilor în care vor intra.

HOROSCOP 11 Mai – Rac

Racii se bucură de progrese profesionale în următoarea perioadă. Pot veni șanse de promovare și de atingere a celor mai înalte obiective pe care le au. Unii nativi vor avea curajul necesar să facă o schimbare majoră în carieră.

HOROSCOP 11 Mai– Leu

Pentru Lei oportunitățile pot veni din străinătate sau în urma unei diplome obținute sau chiar în urma unei călătorii. Cu siguranță, nativii vor avea parte de experiențe de viață menite să-i ajute să-și descopere potențialul și să evolueze.

HOROSCOP 11 Mai – Fecioară

Advertisements

Fecioarele pot avea parte de creșteri financiare prin intermediul asociaților sau grație partenerului de viață. Totuși, este bine să aibă grijă la investițiile pe care le fac și la asocierile în care intră pentru a nu ieși în pierdere. De evitat relațiile ascunse.

HOROSCOP 11 Mai – Balanţă

Balanțele au parte de tranzitul lui Jupiter în sectorul relațiilor. Acest aspect poate amplifica niște tensiuni deja existente și poate da curajul multor nativi să iasă din relații nefuncționale. Pe de altă parte, este tranzit aducător de noi relații și de noi contracte profesionale.

HOROSCOP 11 Mai – Scorpion

Scorpionii vor avea mai mult curaj să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau să facă o schimbare importantă în stilul de viață. Jupiter poate amplifica unele probleme de sănătate, însă va aduce și remediile necesare pentru vindecare.

HOROSCOP 11 Mai – Săgetător

Săgetătorii fac progrese remarcabile în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii. Posibil să se îndrăgostească, să dea curs unei povești de dragoste sau să devină părinți. Grijă la tendința de a exagera cu aventurile romantice.

HOROSCOP 11 Mai – Capricorn

Capricornii vor avea ocazia să facă progrese în relația cu cei dragi și au mari șanse să-și construiască un cămin. Vor fi nativi care își vor cumpăra o casă, nativi care se vor muta cu partenerul și nativi care se vor bucura de creșterea familiei.

HOROSCOP 11 Mai – Vărsător

Vărsătorii au susținere în comunicare, negocieri și rezolvări legate de acte. Posibil chiar să dea un examen important în lunile ce urmează. Nativii vor avea curaj să spună lucrurilor pe nume și vor lupta pentru ideile lor. Sunt dornici să învețe lucruri noi și să se plimbe mai mult.

HOROSCOP 11 Mai – Pești

Peștii au toate motivele să se bucure de intrarea lui Jupiter în Berbec pentru că le activează sectorul financiar și le aduce șanse de creștere a veniturilor. Pot face o negociere salarială sau pot opta pentru un job mai bine plătit. Totodată, este posibil să crească și cheltuielile.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *