HOROSCOP 12 aprilie 2022 – Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești aduce miracole

HOROSCOP 12 aprilie 2022. Nativii din semnul Pești au parte de o conjuncție unică în zodia lor, între planetele Jupiter și Neptun, ambele guvernatoare ale lor.5 min


Advertisements

HOROSCOP 12 aprilie 2022. Nativii din semnul Pești au parte de o conjuncție unică în zodia lor, între planetele Jupiter și Neptun, ambele guvernatoare ale lor.

Astăzi este ziua cea mare, ziua în care se formează o conjuncție unică în viața noastră. Este vorba de unirea planetelor Jupiter și Neptun în zodia Pești. Ultima astfel de conjuncție s-a petrecut în 1856 și se va mai repeta peste 166 de ani. Efectele se resimt deja de câteva săptămâni și vor produce schimbări benefice pe termen foarte lung. La modul general, este vorba de creștere spirituală și de minuni care sunt pe cale să se întâmple.

horoscop azi

Horoscopul zilei de 12 Aprilie 2022 pentru toate zodiile 

HOROSCOP 12 aprilie – Berbec

Pentru Berbeci este o perioadă de creștere spirituală, de schimbări interioare și de vindecare. Pot dizolva niște frici, dar și relația toxică cu trecutul. O problemă de sănătate se poate ameliora, iar tratamentele pot veni inclusiv din zona medicinii alternative.

HOROSCOP 12 aprilie – Taur  

Taurii se bucură de popularitate, de lărgirea cercului de prieteni și de proiecte prin care se vor pune în evidență. Pot renunța la planuri care nu au viitor pentru a face loc noilor oportunități care vin spre ei.

HOROSCOP 12 aprilie – Gemeni

Gemenii dizolvă niște bariere profesionale care stăteau în calea afirmării lor. Pot prelua noi funcții, pot intra pe o nouă direcție în carieră și se bucură de o mai mare vizibilitate. Se pot clarifica situații ce țin de statutul social, de la căsătorie la divorț.

HOROSCOP 12 aprilie – Rac

Racii care au deschis deja poarta spiritualității acum pot face progrese remarcabile. Este o perioadă de evoluție pe toate planurile. Pot obține o diplomă și pot face o reconversie profesională în viitor.

HOROSCOP 12 aprilie – Leu

Leii pot obține un credit sau pot face o investiție, un partaj, pot rezolva un context financiar ce ține de alții și nu de puterea lor. Pot avea parte de clarificări pe zona de sexualitate și pot dizolva o serie de frici, vicii, dependențe și atașamente toxice.

Advertisements

HOROSCOP 12 aprilie – Fecioară  

Fecioarele au curajul să facă o schimbare în relațiile importante din viața lor. Este un moment de progres cu ajutorul altora, iar asta poate aduce atât căsătorie, cât și divorț. Cei singuri au curajul necesar să intre în noi relații. Profesional, un contract important poate fi semnat acum.

HOROSCOP 12 aprilie – Balanţă

Balanțelor li se oferă șansa acum să vindece o problemă de sănătate, să clarifice un diagnostic și să-și îmbunătățească stilul de viață. Pentru unii nativi poate fi vorba de un nou loc de muncă sau de un progres pe care-l fac la actualul job.

HOROSCOP 12 aprilie – Scorpion 

Pentru Scorpioni, conjuncția Jupiter-Neptun aduce iubire, fericire, creativitate, revelații artistice și clarificări sentimentale. Mulți nativi pot începe o poveste de dragoste, în timp ce alți nativi pot deveni părinți, chiar și în cazurile unde părea imposibil.

HOROSCOP 12 aprilie – Săgetător

Săgetătorii sunt susținuți de context să-și dizolve traume emoționale din copilărie și să-și construiască propriul cămin sau să-și extindă familia. Mulți nativi își vor cumpăra o casă, o vor renova sau se vor muta de la casa părintească. Poate fi vorba și de o revenire în țară a acelora care sunt plecați.

HOROSCOP 12 aprilie – Capricorn  

Capricornii au șansa să dizolve tipare vechi de raționament și astfel să se bucure de noi viziuni și de o minte mai limpede și înțeleaptă. Pot înțelege niște situații la un alt nivel spiritual. Sunt susținuți în negocieri, rezolvări cu actele și obținerea unor aprobări.

HOROSCOP 12 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii au parte de clarificări financiare și pot să-și schimbe modul în care-și administrează veniturile. Pot câștiga bani pe o parte și pot pierde bani pe altă parte, de aceea trebuie să fie foarte atenți la acțiunile financiare întreprinse.

HOROSCOP 12 aprilie – Peşti

Pești sunt gazda conjuncției Jupiter-Neptun și au parte de o perioadă de progres, de creștere spirituală și expansiune în plan personal și profesional. Se pot conecta foarte ușor la Divinitate și pot trăi adevărate miracole în viața lor. Se pot vindeca emoțional, dar totodată trebuie să aibă grijă și la sănătatea fizică.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *