HOROSCOP 14 aprilie 2022 – Luna Neagră întră în zodia Rac

HOROSCOP 14 aprilie 2022. Nativii din semnul Rac au parte de puterea Lunii Negre care le va tranzita zodia.6 min


Advertisements

HOROSCOP 14 aprilie 2022. Nativii din semnul Rac au parte de puterea Lunii Negre care le va tranzita zodia.

Luna Neagră intră în zodia Rac pe care o va parcurge până pe 8 ianuarie anul viitor. Acest tranzit nu s-a mai petrecut de 9 ani și poate veni cu unele lecții karmice de natura ispitelor și obsesiilor.

Provocările Lunii Negre sunt menite să ne scoată din zona de confort și ne stimulează să ne depășim limitele. În timpul tranzitului prin Rac, efectele pot fi resimțite în primul rând în plan emoțional, așa că nu este exclus să ne confruntăm cu trecutul și cu propriile traume din copilărie, cu tipare transgeneraționale nevindecate.

horoscop azi 2

Horoscopul zilei de 14 Aprilie 2022 pentru toate zodiile 

HOROSCOP 14 aprilie – Berbec

Berbecii pot trece prin situații limită legate de familie care să-i stimuleze la conștientizări și vindecări emoționale. Pot scoate la suprafață o karmă de familie pentru a o depăși, însă trebuie să aibă grijă la creditele imobiliare, să nu le facă mai mari decât le pot susține. Posibile derapaje profesionale și tendința de a rămâne ancorați într-un context care nu le aduce creștere.

HOROSCOP 14 aprilie – Taur  

Taurii vor avea parte de o perioadă în care puterea de convingere a nativilor va fi incredibilă, însă și riscul de a susține ipoteze greșite va fi pe măsură. Pot deveni foarte sensibili la ce spun alții despre ei, mai ales dacă se simt criticați. Le va fi greu să renunțe la principii și convingeri pe care le au și vor trebui să fie atenți dacă au de luat decizii sau de semnat acte.

HOROSCOP 14 aprilie – Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți ca în perioada următoare să aibă grijă la acțiunile financiare. Pot deveni excesiv de cheltuitori. În ciuda faptului că vor avea ocazii nenumărate de a câștiga bani, îi pot pierde printre degete. Grijă la atașamentele financiare sau la dependențele emoționale care-i țin într-o relație.

HOROSCOP 14 aprilie – Rac

Racii se vor bucura de magnetismul Lunii Negre în următoarele 9 luni, însă și de lecțiile karmice aduse de aceasta. Nativii vor avea un curaj nebunesc, o încredere crescută în propria lor persoană și vor fi extrem de preocupați de ei înșiși. Pot să apară dezechilibre majore în relații și pot rămâne ancorați într-o conexiune care nu îi mai face fericiți.

HOROSCOP 14 aprilie – Leu

Leii au ocazia să facă pași către lumea spirituală. Pot descoperi puntea care să-i conecteze la trecut și pot descoperi remedii de vindecare,, însă de preferat ar fi să nu fugă de medicina clasică. Este foarte important să acorde atenție sănătății și să evite stresul. Mulți nativi vor închide un capitol din viața lor cu mult curaj.

Advertisements

HOROSCOP 14 aprilie – Fecioară  

Fecioarele trebuie să evite speculațiile financiare în perioada următoare. De asemenea, s-ar putea să nu se poată detașa de o poveste de iubire nefuncțională sau să prefere flirturile și aventurile sentimentale în detrimentul relațiilor. Pot dezvolta obsesii față de persoane din anturaj și le va fi greu să dea iubire în măsura în care primesc.

HOROSCOP 14 aprilie – Balanţă

Balanțele au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul carierei și le va oferi o mare putere de afirmare. Vor dobândi recunoaștere, însă există posibilitatea să preia mai multe responsabilități decât pot duce. În plus, viața de familie poate avea de suferit.

HOROSCOP 14 aprilie – Scorpion 

Scorpionii vor avea susținere să învețe lucruri noi, să studieze, să-și consolideze niște principii și credințe. Trebuie să aibă grijă la deciziile pe care le iau și mai ales la atașamentul față de unele idei și raționamente învechite.

HOROSCOP 14 aprilie – Săgetător

Săgetătorii pot experimenta o serie de dezechilibre financiare și nu este exclus să fie nevoiți să facă un credit pentru a acoperi niște goluri. De asemenea, pot avea parte de pasiuni orbești, de obsesii și de atașamente bolnăvicioase care aduc pierderi de resurse.

HOROSCOP 14 aprilie – Capricorn  

Capricornii experimentează tranzitul Lunii Negre prin sectorul relațiilor și sunt sfătuiți să fie atenți la ispitele care vin, atât sub forma unui partener, cât și sub forma unui contract. Nativii s-ar putea să alerge după doi iepuri în următoarele 9 luni. Este important să conștientizeze că dezechilibrul este la ei. Sunt sfătuiți să aibă grijă de sănătatea lor mai mult.

HOROSCOP 14 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii nu se pot deconecta de la trecut, iar acest aspect le poate aduce stres, oboseală și probleme de sănătate. Vor să uite ceva, să fugă de ceva și se pot refugia în muncă. Trebuie să aibă grijă să nu preia mai multe sarcini decât pot duce.

HOROSCOP 14 aprilie – Peşti

Peștii au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul iubirii și s-ar putea să aibă parte de ispite sentimentale, să trăiască pasiuni intense și să intre în aventuri din care vor ieși cu greu ulterior. Mulți nativi pot prinde curaj să devină părinți în următoarele 9 luni.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *