HOROSCOP 17 aprilie 2022 – Capricornii pot fi autoritari cu cei dragi

HOROSCOP 17 aprilie 2022. Previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn pot exagera cu autoritatea.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn pot exagera cu autoritatea.

HOROSCOP 17 aprilie 2022. Soarele din Berbec se află în careu cu Pluto din Capricorn, aspect deloc plăcut, dat fiind că ne imprimă o atitudine manipulatoare și dictatorială. Putem exagera ușor cu autoritatea și suntem dispuși să apelăm la tertipluri pentru a ne atinge scopurile. În plus, și Luna tranzitează zilele acestea zodia Scorpion și îi oferă putere suplimentară lui Pluto.

horoscop azi 5

Horoscopul zilei de 17 Aprilie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 17 aprilie – Berbec

Berbecii își pot ieși din fire destul de ușor, mai ales în relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. S-ar putea ca modul în care se raportează la responsabilitățile pe care le au să nu fie cel corect.

HOROSCOP 17 aprilie – Taur

Taurii nu se simt deloc în apele lor. Fie oboseala îi acaparează, fie se confruntă cu unele frici sau frustrări, posibil chiar de natură relațională, de care credeau că au scăpat. Este momentul să vadă dacă au învățat ceva din experiențele trăite și să-și ajusteze sistemul de valori.

HOROSCOP 17 aprilie – Gemeni

Gemenii pot avea parte de unele neînțelegeri cu prietenii. S-ar putea ca aceștia să fie prea autoritari sau să aibă pretenții prea mari de la nativi, așa că reproșurile nu sunt excluse. Se pot amplifica o serie de temeri, poate chiar legate de proiecte personale sau de grup.

HOROSCOP 17 aprilie – Rac

Pentru Raci, relațiile cu partenerul de viață se încing și pot apărea tensiuni care să le strice complet ziua. Cel mai probabil, nemulțumirile au legătură cu statutul social, cu excesele de autoritate și impunerile care vin din partea altora.

HOROSCOP 17 aprilie – Leu

Leii au parte de fel și fel de situații care le crează frustrări și îi agită. S-ar putea ca unele activități planificate pentru astăzi să nu poate fi îndeplinite și cel mai probabil starea de oboseală va fi cea care îi împiedică.

HOROSCOP 17 aprilie – Fecioară

Advertisements

Fecioarele s-ar putea să scoată la suprafață unele nemulțumiri pe care le-au ascuns până acum și să exagereze cu criticile și reproșurile la adresa celor dragi. Sunt de evitat speculațiile financiare și investițiile riscante.

HOROSCOP 17 aprilie – Balanţă

Balanțele pot da naștere unor certuri în familie sau în cuplu și cel mai probabil diferențele de viziune și treburile gospodărești nerezolvate sunt fitilul care aprinde atmosfera. Atitudinile autoritare nu vor face altceva decât să conducă la o și mai mare explozie.

HOROSCOP 17 aprilie – Scorpion

Scorpionii au tendința de a-și impune punctul de vedere în fața altora și de aici pot lua naștere tensiunile. Se pot simți mai obosiți și nu vor avea tragere de inimă să se ocupe de activitățile programate pentru astăzi.

HOROSCOP 17 aprilie – Săgetător

Săgetătorii sunt tentați să cheltuie peste măsură pentru distracții și plăceri de moment, iar dacă nu-și vor îndeplini poftele, frustrările pe care le vor dezvolta vor aduce tensiuni în relațiile cu cei dragi. Sunt de evitat speculațiile financiare.

HOROSCOP 17 aprilie – Capricorn

Capricornii se pot impune în fața familiei și pot lua naștere tensiuni cu cei dragi. Totodată, sunt mai agitați, ca și cum nu se înțeleg ei pe ei înșiși și simt nevoia unei schimbări, dar nu le este clar care să fie aceasta. Se întrevăd sarcini casnice acaparante.

HOROSCOP 17 aprilie – Vărsător

Vărsătorii pot fi mai agitați astăzi și pot spune lucrurile mult prea direct, chiar cu riscul de a-i răni pe cei dragi. Discuțiile de acum pot aduce frământări și griji care să le strice starea de spirit. Sunt sfătuiți să nu creadă toate informațiile care le ajung la urechi.

HOROSCOP 17 aprilie – Peşti

Peștii au parte de nemulțumiri financiare. S-ar putea ca niște calcule făcute să le creeze disconfort sau să-și dea seama că au pierdut bani într-un proiect care nu merita. Poate fi vorba și de niște prieteni care întârzie cu returnarea unei datorii.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *