HOROSCOP 17 Mai 2022 – Săgetătorii se ceartă cu cei din jur

Nativii din semnul Săgetător ajung ușor la conflicte cu cei din jur.4 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 17 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător ajung ușor la conflicte cu cei din jur.

Contextul astrologic al zilei, cu Luna în tranzit prin Săgetător și în opoziție cu Mercur retrograd din Gemeni, ne cere să analizăm situațiile cu are ne confruntăm cu mai multă obiectivitate și din mai multe perspective. Dialogurile cu cei din jur pot fi greoaie din cauza faptului că suntem nehotărâți și ne lipsește capacitatea de concentrare.

1650680450529

Horoscopul zilei de 17 Mai 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 17 Mai – Berbec

Berbecii au parte de o zi plină de discuții și negocieri. Primesc propuneri interesante, li se fac promisiuni, însă nu ar trebui să ia de bun tot ce le trece pe la urechi.

HOROSCOP 17 Mai – Taur

Taurii nu ar trebui să se bazeze pe ideile financiare care le trec acum prin minte și nici pe ofertele primite de la alții, care promit câștiguri ușoare.

HOROSCOP 17 Mai – Gemeni

Gemenii au parte de o zi tensionată în cuplu, dar și în relațiile cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Nativii sunt foarte nehotărâți dacă trebuie să ia o decizie, însă nu vor accepta nici sfaturile altora.

HOROSCOP 17 Mai – Rac

Racii sunt mai obosiți, agitați și capacitaea de concentrare este scăzută. Sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu se bazeze pe un diagnostic primit astăzi.

Advertisements

HOROSCOP 17 Mai– Leu

Leii nu sunt într-o dispoziție prea bună și s-ar putea ca o discuție în contradictoriu cu cei dragi, poate cu persoana iubită sau cu copiii, să fie de vină pentru starea lor mohorâtă.

HOROSCOP 17 Mai – Fecioară

Fecioarele se pot aștepta la reproșuri din partea familiei dacă exagerează cu munca. Nativii trebuie să aibă grijă la cum își gestionează emoțiile, pentru că pot deveni hipersensibili.

HOROSCOP 17 Mai – Balanţă

Balanțele sunt sfătuite să evite deciziile importante, să nu ia hotărâri bruște, și nici să nu dea un verdict final într-o negociere. Pot fi mai irascibile și neatente la discuții.

HOROSCOP 17 Mai – Scorpion

Pentru Scorpioni se pot schimba niște perspective financiare și pesimismul poate încolți în mintea lor. Recomandarea astrelor este să facă un bilanț al veniturilor și să vadă încotro trebuie investiți banii.

HOROSCOP 17 Mai – Săgetător

Săgetătorii se pot certa cu partenerul din cauza unor reproșuri care vin din partea acestuia. În relația de cuplu, dar și în relațiile profesionale apare un sentiment de instabilitate. Luna le traversează zodia și le aduce un entuziasm nefondat.

HOROSCOP 17 Mai – Capricorn

Capricornii nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut, sunt neliniștiți, îngrijorați și pot activa niște resentimente mai vechi. S-ar putea să afle niște informații, secrete care să le strice starea de spirit.

HOROSCOP 17 Mai – Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de discuții în contradictoriu cu prietenii și nu este exclus să se spună cuvinte dure care ulterior să fie regretate. Nativii pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj.

HOROSCOP 17 Mai – Pești

Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la discuțiile cu superiorii, care pot fi destul de tensionate. Pot resimți frustrări din cauza faptului că alții se impun în fața lor. Trebuie să dea dovadă de mai multă diplomație în cazul în care primesc noi responsabilități.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *