HOROSCOP 18 aprilie 2022 – Taurii au parte de discuții și propuneri neașteptate

HOROSCOP 18 aprilie 2022. Nativii din semnul Taur au parte de discuții și propuneri neașteptate.5 min


Advertisements

HOROSCOP 18 aprilie 2022. Nativii din semnul Taur au parte de discuții și propuneri neașteptate.

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine. Mercur din zodia Taur și Uranus se întâlnesc în conjuncție și ne aduc vești neașteptate și dialoguri surprinzătoare, dar și idei inedite și o gândire revoluționară. Planetele trimit sextil către Venus, guvernatoarea zodiei, aflată în Pești, deci ne putem aștepta ca tot ce auzim să ne fie pe plac și să ne aducă bucurie.

horoscop azi 7

Horoscopul zilei de 18 Aprilie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 18 aprilie – Berbec

Berbecii pot fi tentați să facă unele cheltuieli neprevăzute, însă simt nevoia unui mic răsfăț. Pot avea parte de dialoguri financiare și idei bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile, mai ales prin monetizarea unor talente personale.

HOROSCOP 18 aprilie – Taur

Taurii s-ar putea ca pe nepusă masă să renunțe la un plan făcut pentru că le-a venit o idee sclipitoare. În plus, au și sprijinul necesar să o pună în practică. Azi ar trebui să fie atenți la tot ce le trece prin minte. Se anunță a fi de viitor.

HOROSCOP 18 aprilie – Gemeni

Gemenii pot fi surprinși de o persoană din trecut care-i caută sau de reluarea unei discuții importante pentru ei, dar pe care o credeau ratată. S-ar putea ca frământările și neliniștile interioare să le aducă răspunsuri neașteptat de bune.

HOROSCOP 18 aprilie – Rac

Racii pot fi surprinși în mod plăcut de propunerile prietenilor sau de o invitație neașteptată a cuiva din anturaj. Pe de altă parte, au idei ingenioase legate de proiectele pe care vor să le pună în practică. S-ar putea să fie vorba de vești legate de o călătorie sau de un curs la care visează.

HOROSCOP 18 aprilie – Leu

Leii încep săptămâna în forță, cu un randament crescut și pot primi aprecieri la care nu s-ar fi așteptat. În plus, contextul astrologic le poate aduce idei revoluționare, nonconformiste despre cum să-și atingă obiectivele profesionale, și nu numai.

HOROSCOP 18 aprilie – Fecioară

Advertisements

Pentru Fecioare, ziua vine cu revelații importante, cu conștientizări și iluminări legate, cel mai probabil, de o relație sau asociere. Pentru unii nativi este ocazia cea mai bună să-și răspundă la niște curiozități care-i macină de ceva vreme. Posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie.

HOROSCOP 18 aprilie – Balanţă

Balanțele pot rezolva într-un mod neașteptat o situație financiară care nu depinde în totalitate de ele. Poate fi vorba și de discuții neașteptate pe care le au cu partenerul legate de cheltuieli sau de încredere și fidelitate. Pot scăpa de niște frici legate de starea de sănătate. Poate primesc rezultatul unor analize și se liniștesc.

HOROSCOP 18 aprilie – Scorpion

Scorpionii pot fi luați prin surprindere de o invitație, de o declarație de dragoste, de o discuție cu partenerul de viață. Monotonia dispare și flacăra se reaprinde. Romantismul își face loc în viața nativilor și cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere.

HOROSCOP 18 aprilie – Săgetător

Săgetătorii se pot aștepta la discuții neprevăzute cu colegii, la noi responsabilități care sosesc la locul de muncă, dar și la noi oferte de lucru. Nativii pot face niște schimbări de program pentru a dedica mai mult timp familiei și treburilor gospodărești.

HOROSCOP 18 aprilie – Capricorn

Pentru Capricorni, vin propuneri incitante din partea persoanei iubite sau pot fi plăcut surprinși de o discuție cu aceasta sau, poate, cu copiii. Cei care lucrează în mediul artistic pot fi cuprinși de imaginație, creativitate și idei sclipitoare.

HOROSCOP 18 aprilie – Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de o discuție neașteptată cu cineva din familie care, în sfârșit, acceptă și altă viziune decât până acum. De asemenea, discuțiile pe teme legate de bani și bunuri patrimoniale se încheie cu bine.

HOROSCOP 18 aprilie – Peşti

Peștii pot fi surprinși plăcut de o veste, de un mesaj, de o discuție pe care o au cu o persoană din anturaj sau chiar cu partenerul. Au idei sclipitoare și găsesc soluții originale la problemele pe care le au. Este o zi bună pentru a învăța lucruri noi, practice, dar și pentru a susține negocieri.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

2

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *