HOROSCOP 21 aprilie 2022 – Capricornii caută validarea în ceilalți

HOROSCOP 21 aprilie 2022. Nativii din semnul Taur se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor.

Luna intră astăzi în Capricorn, încă de la primele ore ale dimineții, și va forma opoziție cu Luna Neagră din zodia Rac. Acest context astrologic va activa în noi o serie de atașamente și frici și se pot declanșa unele obsesii mai vechi de care credeam că am scăpat. Este important să avem grijă cum ne manifestăm puterea și autoritatea și să nu facem excese.

horoscop azi 9

Horoscopul zilei de 21 Aprilie 2022 pentru toate zodiile 

HOROSCOP 21 aprilie – Berbec

Berbecii s-ar putea să fie primii expuși riscului de a deveni exigenți și autoritari cu persoanele care se impun în fața lor. Conflictele cu superiorii nu sunt excluse, iar în familie pot avea prea mari pretenții de la cei dragi.

HOROSCOP 21 aprilie – Taur  

Taurii se pot lupta pentru un adevăr și își pot susține o părere până în pânzele albe, neluând în calcul că raționamentul lor ar putea fi greșit. Totuși, au o foarte mare putere de convingere asupra celor din jur. Grijă la problemele cu legea!

HOROSCOP 21 aprilie – Gemeni

Pentru Gemeni, ziua nu este deloc ușoară, dat fiind că își pot activa niște frici, obsesii și dependențe. Există riscul să piardă bani din cauza unor investiții proaste sau chiar să exagereze cu cheltuielile.

HOROSCOP 21 aprilie – Rac

Racii pot avea parte de tensiuni în cuplu destul de dure și radicale. Nu se mai simt bine într-o relație sau se simt dezamăgiți de partener. În unele cazuri, deși văd potențialul unei despărțiri, nu sunt dispuși să accepte ruptura.

HOROSCOP 21 aprilie – Leu

Leii au o putere interioară care poate muta munții din loc, dar cu toate astea nu o folosesc și se lasă copleșiți de stresul zilnic și de situațiile profesionale. S-ar putea să fie o zi destul de dificilă la locul de muncă, așa că este nevoie de odihnă și grijă la sănătate.

HOROSCOP 21 aprilie – Fecioară  

Advertisements

Fecioarele nu pot face diferența prea clar între o relație de prietenie și una de iubire și pot da cu bâta în baltă foarte ușor. Teama de a fi singuri îi poate împinge în anturaje dubioase sau în relații dificile.

HOROSCOP 21 aprilie – Balanţă

Balanțele se tem și ele de singurătate, însă este vorba de o teamă legată de familie, care poate fi de-a dreptul copleșitoare pentru unii. Tendința de a se refugia în muncă nu este cea mai bună variantă, mai ales dacă nici sănătatea nu este în cele mai bune condiții.

HOROSCOP 21 aprilie – Scorpion 

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă la discuțiile purtate astăzi și la negocierile pe care le fac. Nu este o zi bună să semneze acte și nici să ia decizii, pentru că le pot lua din frică. S-ar putea să se contrazică cu cei din jur și să nu renunțe sub nicio formă la ideile lor.

HOROSCOP 21 aprilie – Săgetător

Săgetătorii se tem de pierderi financiare, se tem să nu rămână fără bani dacă fac o investiție sau o cheltuială. S-ar putea ca tocmai din cauza asta să intre în asocieri păguboase. Sunt de evitat împrumuturile acum.

HOROSCOP 21 aprilie – Capricorn  

Capricornii se bucură de tranzitul Lunii prin zodia lor pentru că le oferă răbdare, perseverență și motivație, însă totodată le va activa și niște frici interioare. S-ar putea să nu fie prea mulțumiți de ei înșiși și să caute validarea în alții.

HOROSCOP 21 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii se simt din nou ancorați în trecut, fie cu gândul la o fostă iubire, fie măcinați de decizii luate. Vor fugi de gânduri și amintiri și se vor refugia în muncă, însă sunt sfătuiți să nu exagereze și să-și acorde și timp de odihnă.

HOROSCOP 21 aprilie – Peşti

Peștii pot fi și ei într-o ipostază confuză, în care să nu știe unde să încadreze o relație. S-ar putea să treacă de la prietenie la aventură amoroasă și să se aleagă cu o obsesie. Cei care sunt parte a unui cuplu pot fi destul de ușor ispitiți sentimental, așa că sunt sfătuiți să apeleze la rațiune.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *