HOROSCOP 23 aprilie 2022 – Taurii sunt conflictuali

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur dau naștere conflictelor cu cei din jur.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur dau naștere conflictelor cu cei din jur.

Azi, chiar în Sâmbăta Mare, se formează un careu între Mercur din Taur și Saturn din Vărsător, aspect care ne aduce foarte multă inflexibilitate în gândire. Acest context ne poate trimite într-o adevărată luptă între tradițional și nonconformism și cel mai probabil vom deveni conflictuali cu cei din jur.

1650591447124

Horoscopul zilei de 23 Aprilie 2022 pentru toate zodiile 

HOROSCOP 23 aprilie – Berbec

Berbecii, deși au idei geniale despre cum să facă bani, cum să se promoveze și să se pună în valoare, se pot izbi de rigiditatea și criticile altora. Posibile neînțelegeri cu prietenii și blocaje financiare

HOROSCOP 23 aprilie – Taur  

Taurii se pot simți neînțeleși de partener și o răceală poate interveni în cuplu. Conflictele cu figurile autoritare din viața lor pot fi la ordinea zilei și ar trebui să fie mai îngăduitori, dat fiind că Paștele bate la ușă.

HOROSCOP 23 aprilie – Gemeni

Gemenii nu au încredere în ei înșiși și din cauza asta devin foarte sensibili la criticile altora. S-ar putea ca oboseala acumulată în timpul săptămânii să-i răpună. Bine ar fi să se odihnească pentru a putea fi într-o stare mai bună mâine, la masa de Paște.

HOROSCOP 23 aprilie – Rac

Racilor li se pot strica niște planuri dacă se bazau pe prieteni sau pe banii veniți de la aceștia. Posibil ca și în cuplu să apară tensiuni din cauza cheltuielilor sau poate ies la suprafață unele secrete și gelozii.

HOROSCOP 23 aprilie – Leu

Leii au parte de o zi dificilă în relațiile cu cei care reprezintă o autoritate în viața lor. În cuplu pot apărea tensiuni cu partenerul de viață și sub nicio formă nu vor accepta și altă viziune decât a lor. Sunt sfătuiți să caute echilibrul pentru a nu-și strica sărbătorile.

HOROSCOP 23 aprilie – Fecioară  

Advertisements

Fecioarele dau dovadă de multă inflexibilitate în gândire, de viziuni rigide și devid irascibile dacă li se impun alte puncte de vedere. Nativii nu acceptă alte teorii decât ale lor și pot intra ușor în conflicte de opinie și astfel să strice armonia din ajunul Paștelui.

HOROSCOP 23 aprilie – Balanţă

Balanțele dezgroapă trecutul și scot la suprafață fricile și angoasele. Posibil ca spiritul sărbătorilor pascale să le aducă rememorări, amintiri și trăiri mai intense. Unii nativi sunt geloși și suspicioși.

HOROSCOP 23 aprilie – Scorpion 

Nici pentru Scorpioni nu este o zi ușoară, dat fiind că pot fi în centrul unor conflicte, atât cu familia, cât și cu partenerul de viață. Se pot simți încolțiți, li se fac reproșuri și vor riposta și ei fără să stea pe gânduri.

HOROSCOP 23 aprilie – Săgetător

Săgetătorii pot fi stresați de faptul că nu și-au terminat treaba și cel mai probabil nu se pot relaxa așa cum și-ar fi dorit din cauza grijilor. Sunt destul de morocănoși și deloc deschiși discuțiilor, deși ceilalți le vor căuta compania și sfatul.

HOROSCOP 23 aprilie – Capricorn  

Capricornii se pot simți neînțeleși și neapreciați de persoana iubită, iar comunicarea va fi greoaie. Nu este exclus ca relațiile aflate la început să se încheie acum sau cel puțin să intervină ideea de pauză.

HOROSCOP 23 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii se pot simți neînțeleși și singuri. Cel mai probabil, reuniunea cu familia cu ocazia Paștelui a adus în prim plan și discuții despre viața lor personală și a scos la lumină viziuni total diferite de ale părinților.

HOROSCOP 23 aprilie – Peşti

Peștii au tendința de a reprima ceea ce vor să zică și din cauza asta pot acumula frustrări interioare. Sunt destul de agitați și nu este exclus să răbufnească la un moment dat. Posibile tensiuni în cuplu din cauza unor secrete aflate.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *