HOROSCOP 23 Mai 2022 – Mercur retrograd în zodia Taur

Nativii din semnul Taur au parte de reîntoarcerea lui Mercur în zodia lor, de această dată în mers retrograd.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 23 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur au parte de reîntoarcerea lui Mercur în zodia lor, de această dată în mers retrograd.

Mercur se întoarce, în mersul său retrograd, în zodia Taur, pe care o va parcurge astfel până pe 3 iunie, când iese din retrogradare. Astfel, vibrația planetei se schimbă și ne cere să fim mai atenți la modul în care ne gestionăm finanțele și resursele personale. Cu alte cuvinte, ne cere să ne revizuim modul în care ne câștigăm și cheltuim banii. Putem întâmpina nemulțumiri și blocaje financiare și de preferat ar fi să facem economii.

1650680450529

Horoscopul zilei de 23 Mai 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 23 Mai – Berbec

Berbecii s-ar putea să se confrunte cu niște probleme financiare care să-i stimuleze să-și schimbe radical atitudinea fata de bani și câștiguri. Este nevoie să-și revizuiască cheltuielile și să fie atenți la investițiile și achizițiile pe care le fac.

HOROSCOP 23 Mai – Taur

Taurii vor avea parte de retrogradarea lui Mercur în zodia lor, aspect care le cere reevaluarea unor planuri personale, dar și reevaloarea stării de sănătate și reorganizarea stilului de viață. Este nevoie să-și schimbe modul în care comunică cu ceilalți.

HOROSCOP 23 Mai – Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice. Retrogradarea lui Mercur poate scoate la suprafață simptome ascunse, secrete, însă le poate activa și intuiția și inspirația divină.

HOROSCOP 23 Mai – Rac

Racii pot afla în următoarea perioadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Nu este exclus să fie dezamăgiți de persoane din anturaj. Totodată, este o perioadă bună pentru reevaluarea unor proiecte și a unor planuri de viitor.

HOROSCOP 23 Mai– Leu

Pentru Lei, poate fi vorba de o perioada tensionată în plan profesional. Sunt sfătuiți să fie atenți la discuțiile cu superiorii, să nu creadă toate promisiunile acestora și să nu ia decizii majore legate de cariera lor.

HOROSCOP 23 Mai – Fecioară

Advertisements

Fecioarele pot avea probleme cu actele, cu justiția sau dacă trebuie să plece într-o călătorie. Este o perioadă în care trebuie să-și revizuiască crezurile, convingerile și principiile de viață și să renunțe la atitudinea atotștiutoare.

HOROSCOP 23 Mai – Balanţă

Balanțele pot afla secrete în această perioadă care pot conduce la o reanaliză radicala a relației de cuplu. Pe de altă parte, se pot confrunta cu nemultumiri financiare. Nu este o perioadă bună pentru investiții, speculații și afaceri.

HOROSCOP 23 Mai – Scorpion

Pentru Scorpioni, retrogradarea lui Mercur se petrece în sectorul relațiilor și le cere să-și revizuiască modul în care comunică cu ceilalți. În cuplu pot să apară neînțelegeri, iar profesional să fie nevoie de o reevaluare a colaborărilor. De evitat negocierile și semnarea de noi contracte.

HOROSCOP 23 Mai – Săgetător

Săgetătorii intră într-o perioadă de reevaluare a locului de muncă, de reorganizare a programului și sarcinilor zilnice. Posibil să apară tensiuni cu colegii și probleme de sănătate mai vechi să se reactiveze. Mercur retrograd le cere o schimbare a stilului de viață.

HOROSCOP 23 Mai – Capricorn

Capricornii ar trebui să-și schimbe modul în care își exprimă afecțiunea și sentimentele, atât față de persoana iubită, cât și față de copii. Și modul în care își monetizează creativitatea ar trebui reevaluat.

HOROSCOP 23 Mai – Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de neînțelegeri cu familia și este nevoie să-și revizuiască modul în care comunică cu cei dragi. Nu vor ajunge prea ușor la înțelegeri care vizează casa sau bunurile patrimoniale.

HOROSCOP 23 Mai – Pești

Pentru Pești urmează o perioadă dificilă în comunicare. Pot să apară neînțelegeri, erori de raționament și pot spune cuvinte pe care să le regrete. Sunt de evitat negocierile și trebuie să fie mai atenți la acte și deplasări.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *