HOROSCOP 25 aprilie 2022 – Peștii fac salturi în evoluție

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile5 min


Advertisements

HOROSCOP 25 aprilie 2022. Nativii din semnul Pești se bucură de pace interioară și de progrese în plan personal.

A doua zi de Paște vine cu o atmosferă blândă, liniștită, mai ales din a doua parte, când Luna va intra în zodia Pești. Acest tranzit, care se va resimți și mâine, ne stimulează sensibilitatea și compasiunea, ne susține capacitatea vizionară, dar și intuiția și inspirația. Putem avea idei creative, imaginație, însă și o tendință mai mare de a visa cu ochii deschiși.

1650680450529

Horoscopul zilei de 25 Aprilie 2022 pentru toate zodiile 

HOROSCOP 25 aprilie – Berbec

Berbecii pot începe ziua cu fel și fel de discuții cu prietenii, fac propuneri, răspund la invitații și sunt activi în mediul online. Apoi, la amiază, își vor căuta liniștea interioară, se vor odihni și își vor reîncărca bateriile.

HOROSCOP 25 aprilie – Taur  

Pentru Tauri, ziua poate începe cu unele discuții în contradictoriu cu părinții sau șefii, însă totul se aplanează rapid. Ulterior, se bucură de înțelegere în relațiile cu cei apropiați, armonie și cooperare.

HOROSCOP 25 aprilie – Gemeni

Gemenii se bucură de aprecierea unor persoane importante, își cuceresc audiența, mai ales dacă se expun într-un spațiu public. Nativii își evidențiază armonios calitățile personale și câștigă capital de imagine.

HOROSCOP 25 aprilie – Rac

Racii reușesc să-și găsească starea de zen și nimeni și nimic nu le va perturba liniștea interioară. Se pot dedica unor practici spirituale sau poate aleg să citească o carte atipică sau să facă o călătorie în locuri sacre.

HOROSCOP 25 aprilie – Leu

Leii își refac rezervele de energie și se simt bine după agitația ultimelor zile. În cuplu pot discuta despre cheltuieli și pot reface strategia de administrare a finanțelor comune. Este o zi foarte bună pentru reconectare la partener.

HOROSCOP 25 aprilie – Fecioară  

Advertisements

Fecioarele se bucură de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, aspect care le face sociabile și plăcute de ceilalți. Se racordează ușor la frecvența partenerului sau a persoanelor cu care desfășoară activități comune.

HOROSCOP 25 aprilie – Balanţă

Balanțele se refac destul de bine astăzi, dacă zilele trecute au exagerat cu distracțiile. Luna le susține să se odihnească și să aibă spor în desfășurarea activităților zilnice. Pot avea percepții extrasenzoriale cu care nu sunt obișnuite.

HOROSCOP 25 aprilie – Scorpion 

Scorpionii se bucură de o stare afectivă bună. Sunt tandri, blânzi, visători și dornici să trăiască în armonie cu cei dragi. Trăirile sentimentale sunt intense și universul interior este plin de entuziasm, de bucurie și poftă de viață.

HOROSCOP 25 aprilie – Săgetător

Săgetătorii se bucură de atmosfera de familie, de intimitatea căminului și se dedică unor activități plăcute care țin de casă și gospodărie. Sunt calmi, liniștiți și se simt confortabil din punct de vedere emoțional.

HOROSCOP 25 aprilie – Capricorn  

Capricornii reușesc să se înțeleagă chiar și cu cele mai dificile persoane și vor transforma dialogurile în adevărate oaze de înțelepciune. Posibil să facă o călătorie care să le aducă bucurie, satisfacție și din care să învețe ceva.

HOROSCOP 25 aprilie – Vărsător  

Vărsătorii se bucură de multă încredere în ei înșiși și simt că lucrurile merg din ce în ce mai bine și în favoarea lor. Posibile câștiguri materiale și rezolvări favorabile ale unor situații financiare. Poți primi niște avantaje financiare sau cadouri.

HOROSCOP 25 aprilie – Peşti

Peștii se bucură de calmul, liniștea și vindecarea adusă de tranzitul Lunii prin zodia lor. Sunt zile de odihnă, relaxare, recuperare și bucurie sufletească. Nativii au intuiție, imaginație și o sensibilitate crescută și pot face progrese pe calea evoluției.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *