HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Peștii au sex-appeal

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile.5 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de magnetism și putere de atracție.

Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta visării, se întâlnesc în conjuncție în zodia Pești. Aspectul potențează latura creativă și artistică și aduce inspirație și imaginație, însă în plan sentimental poate fi înșelător. Putem fi mult prea visători, confuzi și ușor de amăgit și avem tendința să idealizăm iubirea, implicit o persoană care ne place.

1650680450529

Horoscopul zilei de 27 Aprilie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 27 aprilie – Berbec

Berbecii pot avea parte de reîntoarcerea unui fost partener și de un moment de dizolvare a trecutului. Grijă la tendința de idealizare a celuilalt. Pe de altă parte, poate fi vorba de tendința de a intra într-o relație secretă.

HOROSCOP 27 aprilie – Taur

Taurii se pot împăca cu un prieten sau pot avea un moment de revelație în cazul unui proiect creativ. Nativii se conectează ușor la persoanele cu care împart aceleași idealuri și viziuni. În plus, visează frumos, visează departe, însă rămân ancorați în realitate.

HOROSCOP 27 aprilie – Gemeni

Gemenii știu să se facă plăcuți la locul de muncă, însă nu ar trebui să creadă toate promisiunile care li se fac, mai ales dacă li se promite o avansare. Intențiile celorlalți pot fi înșelătoare. Au tendința de a-și idealiza obiectivele, dar și o persoană care le place.

HOROSCOP 27 aprilie – Rac

Pe Raci, conjuncția Venus-Neptun îi ajută să se conecteze la sfere spirituale înalte. Este o zi perfectă pentru a citi, pentru a călători, mai ales cu mintea. Pot dizolva ușor niște prejudecăți avute.

HOROSCOP 27 aprilie – Leu

Leii pot avea parte de unele oportunități financiare, dar și de pierderi pe măsură, de aceea este important să nu se arunce în mari investiții și nici să nu acorde prea mare încredere asociaților. Grijă la tendința de infidelitate, a lor sau a partenerului.

HOROSCOP 27 aprilie – Fecioară

Advertisements

Fecioarele reușesc să reaștearnă armonia în relația de cuplu sau în relațiile profesionale, însă în egală măsură poate fi vorba doar de iluzionare. De aceea ar trebui să rămână ancorate în realitate și să nu idealizeze persoana din fața lor.

HOROSCOP 27 aprilie – Balanţă

Balanțele au tendința de a fi prea indulgente cu ele și pot fi destul de neatente în desfășurarea sarcinilor zilnice. Au tendința de a se lăsa furate de visare. Totodată, pot dizolva niște temeri legate de starea de sănătate.

HOROSCOP 27 aprilie – Scorpion

Scorpionii s-ar putea să devină foarte vulnerabili în fața celor dragi, în sensul că nu le pot refuza nimic copiilor și persoanei iubite. În plus,, au tendința de a-și idealiza partenerul. Cei singuri pot fi furați de visare sau… de un flirt.

HOROSCOP 27 aprilie – Săgetător

Pentru Săgetători, conjuncția de astăzi prevestește liniște și armonie în familie. Mulți nativi visează la un cămin, în timp ce alții își redecorează casa. Starea emoțională le poate juca feste, în sensul că poate fi destul de oscilantă.

HOROSCOP 27 aprilie – Capricorn

Capricornii se dovedesc a fi buni ascultători, însă dacă ei vor trebui să preia cuvântul s-ar putea să se piardă. Nu este chiar cel mai bun moment pentru negocieri și pentru luat decizii. În schimb, au idei creative și inspirație artistică. Cei singuri își pot face iluzii destul de mari cu privire la o poveste de dragoste.

HOROSCOP 27 aprilie – Vărsător

Vărsătorii sunt foarte generoși și cheltuitori și s-ar putea să piardă banii printre degete dacă nu sunt atenți. Poate ar fi mai bine ca azi să nu iasă la cumpărături. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie atenți la oportunitățile financiare care vin spre ei și să nu-și facă iluzii în privința unei creșteri salariale.

HOROSCOP 27 aprilie – Peşti

Peștii se bucură de farmec și putere de atracție. Pot cuceri pe cine-și doresc, însă în egală măsură pot vinde și iluzii despre ei. Sunt sfătuiți să nu idealizeze pe nimeni și să nu-și acorde încrederea prea ușor.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *