HOROSCOP 3 Mai 2022 – Fecioarele fac progrese în relații

Horoscopul zilei de 3 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile.4 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 3 Mai 2022 aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară au șanse mari să facă progrese în relații.

Astăzi se va forma un sextil între Jupiter din zodia Pești și Pluto din Capricorn, aspect rar, benefic, dar care va fi resimțit destul de subtil. Este momentul să ne conectăm la cele mai profunde trăiri spirituale și să dăm o formă concretă credințelor noastre. Puterea interioară este foarte mare și vom reuși tot ceea ce ne propunem.

1650680450529

Horoscopul zilei de 3 Mai 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 3 Mai – Berbec

Berbecii au șansa să depășească trecutul și să scape de frici, să ierte și să privească cu mai multă încredere spre viitor. Rezervele de putere interioară de care dispun sunt foarte mari și se pot vindeca din toate punctele de vedere.

HOROSCOP 3 Mai – Taur

Taurii au parte de noi șanse de progres în cadrul unui proiect în care sunt implicați sau concretizează niște planuri pe care le nutresc de ceva vreme. Se bucură de popularitate și de o mare putere de convingere asupra celor din anturaj.

HOROSCOP 3 Mai – Gemeni

Gemenii depășesc niște temeri legate de zona profesională și pornesc cu mai multă încredere pe calea afirmării. Au șansa să iasă în față și să se facă remarcați sau să-și oficializeze relația de cuplu.

HOROSCOP 3 Mai – Rac

Racii fac pași mari pe calea evoluției spirituale și a progresului profesional. Pot să se afirme în câmpul muncii grație forței fizice, dar și grație puterii de convingere pe care o au asupra altora.

HOROSCOP 3 Mai– Leu

Leii dau dovadă de o forță interioară impresionantă și pot scăpa de multe frici și angoase care s-au accentuat în ultima perioadă. Pot face progrese într-un demers financiar sau într-o pveste de iubire.

HOROSCOP 3 Mai – Fecioară

Advertisements

Fecioarele se simt mai unite ca niciodată cu partenerul de viață și acest aspect le ajută să ducă relația pe o treaptă superioară. Sunt dispuse să-și consolideze legăturile și sunt mai generoase cu cei dragi.

HOROSCOP 3 Mai – Balanţă

Balanțele au și ele putere interioară și pot depăși o problemă de sănătate sau poate reușesc să-și desfășoare sarcinile zilnice cu mai mult elan și entuziasm.

HOROSCOP 3 Mai – Scorpion

Pentru Scorpioni este momentul unor decizii importante, cel mai probabil legate de viața sentimentală sau de relația cu copiii. Mulți nativi decid că este momentul să facă un pas înainte într-o poveste de iubire. Se bucură de o mare putere de convingere asupra celor dragi.

HOROSCOP 3 Mai – Săgetător

Săgetătorii pot decide că a venit timpul să se așeze la casa lor și să-și construiască un cămin, iar cei care au deja o familie, pot decide să o mărească. Unii nativi investesc bani într-o locuință, fie că e vorba o achiziție, fie de o renovare.

HOROSCOP 3 Mai – Capricorn

Capricornii dau dovadă de o forță mentală impresionantă și pot lua decizii importante, chiar radicale în unele cazuri. Dispun de putere de convingere și pot negocia în favoarea lor astfel că vor obține ușor ceea ce-și doresc.

HOROSCOP 3 Mai – Vărsător

Vărsătorii pot returna o datorie, pot obține o sumă de bani, chiar și o creștere salarială. Un lucru este cert, au putere să-și crească veniturile, dar ar trebui să evite investițiile riscante. Unii nativi pot cheltui pentru alții, de exemplu pentru sănătatea celor dragi.

HOROSCOP 3 Mai – Pești

Peștii au susținerea astrelor să-și materializeze visele și să facă progrese remarcabile în viața personală. Sunt sprijiniți de prieteni să dea o formă concretă unor planuri și proiecte.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

0

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *