Locuri inedite in care sa petreci Revelionul

4 min


Advertisements

Noaptea dintre ani este un moment special pentru multi dintre noi.

In timp ce o majoritatea petrec Revelionul acasa – inconjurai de familie sau prieteni, in club sau restaurant, sunt si peroane care vor sa aiba parte de un Revelion cu adevarat special si aleg destinatii inedite pentru a petrece noaptea dintre ani.

 1. Daca vrei sa fi printre primii care intra in noul, poti merge in Tonga sau Samoa, tari din Oceanul Pacific cu cel mai mare decalaj orar fata de UTC (timp universal controlat). Datorita pozitionarii geografice te vei bucura si de o vacanta exotica, apa cristalina si nisip alb.
 2. tonga

 3. Daca vrei sa fi printre ultimii care intra in noul an, poti alege destinatii ca insulele Baker sau Howland. Conform Wikipedia, aceste insule sunt singurele care au un decalaj de -12 ore fata de UTC (ultimele care trec in noul an).
 4. howland_sign

 5. Daca vrei sa pasesti in noul an cu mai multe speranta, o recomandare ar fi Capul Bunei Sperante (Cape of Good Hope). Regiunea a fost numita asa in secolul al XV-lea de regele Ioan al II-lea al Portugaliei.
 6. cape-of-good-hope-003

 7. O alta atractie, in special pentru oamenii rezistenti la frig, este Polul Nord. Datorita pozitionarii in mijlocul Oceanului Artic, Polul Nord este unul din locurile cel mai putin explorate de pe Pamant.
 8. polul-nord

  Advertisements
 9. Una din cele mai populare destinatii pentru amatorii de vacante exotice este Maldive. Insulele Maldive sunt destinatia perfecta pentru Revelion, daca vrei sa petreci noaptea dintre ani pe una din plajele fosforescente sau de ce nu, in restaurantul subacvatic.
 10. maldive

 11. Daca vrei ca noaptea dintre ani sa fie cu adevarat speciala, poti merge sa admiri Aurora Boreala. Nordul Norvegiei sau Laponiei ofera in fiecare noapte spectacole de neuitat, Aurora Boreala atragand anual foarte multi turisti.
 12. aurora-borealis-33

 13. Un loc mai putin obisnuit petru a petrece Revelionul este Insula Pastelui (Rapa Nui), una din cele mai izolate insule locuite. O mare parte din Insula Pastelui a fost declarata Parc National si este considerata patrimoniu.
 14. rapa-nui

 15. Daca vrei ca la trecerea in noul an sa fi inconjurat de oameni fericiti, poti merge in Danemarca. In 2016, Danemarca a fost desemnata „Cea mai fericita tara din lume”, conform unui raport realizat de Institutul Pamantului de la Universitatea Columbia si de Sustainable Development Solutions Network (SDSN).
 16. danemarca

 17. Unul din locurile inedite unde ai putea sa fi este Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. In 2014, de Anul Nou, de pe turnul Burj Khalifa a fost lansat cel mai mare foc de artificii din lume, omologat de Cartea Recordurilor.
 18. burj-khalifa

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
3
Love
OMG OMG
4
OMG
WTF WTF
3
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *