Cine va pleca de la Survivor România în ediția din 18 aprilie? Pleacă CRBL acasă?

Survivor România 2022. Care va fi soarta lui CRBL?3 min


Advertisements

Survivor România 2022. Începe o nouă săptămână plină de tensiuni pe teren. Concurenții se pregătesc pentru noi mize, iar gazda emisiuniii, Dan Pavel, va face un anunț surprinzător în această seară. Se va decide care va fi, de fapt, soarta lui CRBL în competiția din Republica Dominicană.

Mari, Relu și TJ, nominalizați

Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Relu a fost nominalizat de grup, iar Mari și TJ au fost alegerile făcute de Alex Nedelcu și Oana Ciocan, deținătorii colanelor de imunitate personală.

survivor 18 aprilie 2022

Advertisements

Reacțiile concurenților nominalizați

„Dacă oamenii de acasă vor decide că nu merit să merg mai departe, voi respecta decizia. Nu voi contesta niciodată decizia lor”,a declarat Relu Pănescu la consiliul de nominalizări.

„Oana este pentru mine un om care m-a inspirat de când am ajuns aici. A reușit să mă calmeze, cum au reușit toți colegii din echipa mea. Legat de nominalizarea ei, o să fiu sinceră. E o competiție grea și asta îmi place foarte mult. O să învăț foarte multe de aici”, a reacționat Mari Fica.

TJ a spus că nu se poate supăra pentru că l-a nominalizat Nedelcu. În opinia influencerului, Alex a dat dovadă de loialitate față de cei cu care a petrecut mai mult timp decât cu el și nu îl poate judeca.

Cine va pleca de la Survivor România în această seară. Dan Pavel va face anunțul surprinzător

În seara aceasta, gazda emisiunii, Dan Pavel, va face un anunț care va surprinde pe toată lumea. CRBL s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă, în competiția din Republica Dominicană. Artistul, care face parte din echipa Faimoșilor, s-a aflat sub supraveghere medicală, însă medicii au decis că acesta are nevoie de o recuperare de lungă durată, însă în afara competiției.

CRBL eliminat de la Survivor România 2022, în ediția din 18 Aprilie

”CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților. Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale.”

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
1
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *