Primul cuplu de la Survivor România 2022. Au fost daţi de gol: „S-au culcat împreună!”

Petrecerea de unificare a celor două echipe de la Survivor România 2022 - cu această ocazie s-ar fi format și primul cuplu din Republica Dominicană!3 min


Advertisements

Petrecerea de unificare a celor două echipe de la Survivor România 2022 a dat ocazia concurenților să socializeze și să își cunoască, practic, adversarii. Cu această ocazie s-ar fi format și primul cuplu din Republica Dominicană!

Primul cuplu de la Survivor România 2022. Faimoşii şi Războinicii s-au unit şi au petrecut momente de neuitat în Republica Dominicană. Au stat împreună la masă, au dansat, au mâncat și s-au distrat, ba chiar ar fi mers şi mai departe!

Primul cuplu de la Survivor România 2022. Au fost daţi de gol: „S-au culcat împreună!”

survivor 2022 alexandra duli a facut furori pe ringul de dans la petrecerea de unificare 3

Advertisements

Alexandra Duli și TJ Miles au fost foarte apropiați la petrecerea care a fost dată imediat după ce Daniel Pavel a anunțat că cele două echipe vor trăi de acum împreună pe aceeași insulă. Cei doi  au dansat foarte apropiață unul de celălalt și se pare că a fost chiar mai mult de atât! „Războinica” Alexandra Duli și „faimosul” TJ Miles s-ar fi apropiat mai mult decât colegial, iar Alex Nedelcu, din tabăra Războinicilor, a spus că aceştia „au fost apropiați toată noaptea”. „După ce s-a încins puțin atmosfera, am făcut și primul cuplu, să zicem așa. Prima unificare dintre un Războinic și un Faimos. Duli cu TJ au fost apropiați toată noaptea”, a spus Alex Nedelcu.

Alexandra Duli a recunoscut că-l place pe TJ Miles și că vrea să-l cunoască mai bine. În trecut, aceasta a participat și la reality show-ul Burlacul și a ajuns până aproape de final. Ea voia să-l cucerească pe Andi Constantin, care a participat și el la Survivor România într-o ediție precedentă. „TJ s-a așezat aproape spre locația unde stau și eu să dorm. Mă bucură, eu chiar vreau să-l cunosc pe TJ mai bine. Din toți Faimoșii, cumva pe el l-am simțit cu energia pe același nivel”, a spus Alexandra Duli.

Laura Giurcanu a confirmat și ea că între Alexandra Duli și TJ Miles există în momentul de față mai mult decât o simplă amiciție și a ținut să precizeze că deși s-a speculat că l-ar plăcea pe Alex Delea totul a fost doar o glumă. De altfel, influencerița în vârstă de 25 de ani are un iubit acasă, cu care este și logodită!

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *