Cine e Alexandra Duli, cea mai recentă eliminare de la Survivor România 2022

Săptămâna aceasta, cea care a părăsit competiția “Survivor România 2022” a fost Alexandra Duli, din actuala echipă a “Vulturilor”.3 min


Advertisements

Săptămâna aceasta, cea care a părăsit competiția “Survivor România 2022” a fost Alexandra Duli, din actuala echipă a “Vulturilor”. După ce numele său a fost propus spre eliminare, concurenta a izbucnit în lacrimi, în ciuda aparențelor de ”power girl”. Alexandra a fost copleșită de emoții și chiar a rugat publicul să îi mai acorde o șansă, alături de colegii săi.

Tânăra de 24 de ani a dorit să iasă în evidență nu doar prin originalitate, ci și prin ambiție, aducând puncte în aproape toate traseele din concurs. În urma experienței “Survivor”, Alexandra a ajuns să aibă propriii fani.

Fosta “războinică” locuiește, de la vârsta de patru ani, alături de mama ei, în Marea Britanie, unde a reușit să absolve Universitatea din Kent. Alexandra nu și-a uitat însă locul natal și a încercat să găsească succesul în România.

Alexandra Duli – care este, de fapt numele real?

“Survivor România” nu este prima apariție televizată a Alexandrei Duli. În urmă cu un an, tânăra “războinică” a participat la o emisiune matrimonială pe Antena 1, unde și-a dezvăluit numele real.

alexandra duli e alexandra mucea

Deși fanii o cunosc drept Alexandra Duli, nu mulți știu că numele de familie al fostei concurente de la “Survivor” este, de fapt, Mucea, Duli fiind doar o poreclă.

Advertisements

După cele două participări în lumina reflectoarelor, Alexandra și-a descoperit pasiunea pentru TV, mărturisind că va face tot posibilul ca evoluția ei să nu se oprească odată cu eliminarea din concurs.

Câți bani ar fi primit Alexandra pentru participarea la Survivor

Alexandra Mucea a părăsit show-ul de la PRO TV, după ce „tribul vulturilor” a trebuit să o elimine pentru că a primit cele mai puține voturi.

Anunțul a venit de la Daniel Pavel, care a spus: „Concurentul care a primit cele mai puține voturi în această săptămână, din partea publicului, este Duli”.

Potrivit unor surse, Alexandra Mucea (Duli) ar fi primit de la PRO TV, pentru participarea sa la Survivor România, câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână. Din moment ce și-a petrecut 15 săptămâni în junglă, calculul este simplu. Așadar, Duli ar fi primit de la producătorii emisiunii suma de 15.000 de euro pentru perioada 16 ianuarie – 26 aprilie.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *