Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România. Îi este rușine cu el?

Alexandra Duli este concurentă în emisiunea ”Survivor România” de la Pro TV. Aceasta face parte din echipa Războinicilor. Care este numele real al concurentei ? 2 min


Advertisements

Alexandra Duli este una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, show-ul din Republica Dominicană. Puțini știu, însă, faptul că numele ei real este, de fapt, Alexandra Mucea. Cu acest nume s-a prezentat în cadrul unei alte emisiuni, de data aceasta la Antena 1. Dar care este, de fapt, „adevărul” din spatele numelui ”Duli”?

Cu numele ”Duli” este prezentată în emisiunea ”Survivor România” de la Pro TV. Atunci când un concurent se prezintă la testimonial, în partea de jos a ecranului apare numele, vârsta și ocupația. În cazul Războinicei, apare Alexandra Duli, 24 de ani, manager.

duli

Advertisements

Însă, numele ”Duli” nu este cel real. În buletin, aceasta poartă numele de Alexandra Mucea. Iar în acest mod s-a prezentat și în emisiunea ”Burlacul” de la Antena 1, când s-a înscris pentru a cuceri inima lui Andi Constantin. ”Duli”, însă, ar fi porecla acesteia.

Alexandra Duli de la ”Survivor România” a fost, înainte, la ”Burlacul”

Înainte de participarea sa în cadrul emisiunii de la Pro TV, și anume la ”Survivor România”, Alexandra a luat parte în show-ul ”Burlacul” de la Antena 1. Acolo, tânăra s-a înscris pentru a-i cuceri inima lui Andi Constantin. A reușit chiar să ajungă și în finală, alături de Simona și Ana Bene, însă nu a reușit să îi „fure” inima lui Andi și a fost eliminată din competiție. Totuși, „războinica” de la ”Survivor România” a avut parte de momente tandre alături de Andi Constantin. La o întâlnire, după ce au povestit despre viețile lor, s-au și sărutat, iar momentul a fost capturat de camerele de filmat ale Antenei 1.

La momentul respectiv, Andi Constantin mărturisea că se simte bine în prezența tinerei: ”Cu ea mă simt cel mai bine la întâlniri”.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

Un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *