Cine sunt cei nominalizați să plece acasă de la Survivor România în ediția din 25 aprilie?

Survivor România: ediția din 25 aprilie 2022 vine cu o nouă schimbare a mecanicii concursului. Una dintre probele esențiale înaintea nominalizărilor va dispărea de tot!3 min


Advertisements

Survivor România: ediția din 25 aprilie 2022 vine cu o nouă schimbare a mecanicii concursului. Una dintre probele esențiale înaintea nominalizărilor va dispărea de tot!

În ediția de astăzi, luni, 25 aprilie, fanii competiției Survivor România 2022 vor afla cine sunt cei nominalizați să plece acasă.
Tigrii și Vulturii își dispută supremația într-un nou joc de imunitate. Deși e săptămâna Paștelui, eliminările se produc în continuare în cel mai urmărit reality-show din România.

Cele două echipe au parte de un nou traseu dificil, la finalul căruia un singur trib va răsufla ușurat, bucurându-se de încă o săptămână de petrecut în joc.

Cea mai recentă eliminare de la Survivor s-a produs în echipa Tigrilor, atunci când Relu Pănescu a părăsit competiția.

Concurenții au parte de o surpriză

Totemul pentru imunitate va fi ridicat de întreaga echipă. Începând de azi, nu vor mai exista jocuri pentru imunitate personală!

Daniel Pavel
„Tribul care a pierdut astăzi nu mai dispută colanul de Imunitate. Suntem în momentul unui nou game changer, care înseamnă faptul că tribul care pierde nu mai dispută Imunitatea individuală, ci vine direct în Consiliu. În acest Consiliu se fac nominalizări, în acest consiliu nu ați venit cu colane de Imunitate Individuală, nu este ca și până acum. Mai devreme la Joc, v-am inserat o afirmație: „performanța face diferența”.

Alex Delea și Doru Răduță, salvați

Concurenții nu au mai avut un joc de imunitate personală, ci s-au salvat automat în funcție de performanțele de pe traseu.

Advertisements

Prin urmare, cei doi Vulturi care au obținut cel mai bun timp pe traseu au fost Alex Delea și Doru Răduță.

Marian, Elena și Duli, nominalizați

survivor romania 29 aprilie

Elena Chiriac a fost nominalizată de grup. Alex Delea a nominalizat-o pe Alexandra Duli, considerând-o cea mai slabă din punct de vedere sportiv.

Doru Răduță, celălalt concurent imun, l-a propus pe Marian Drăgulescu spre eliminare.

Reacțiile concurenților nominalizați

„Încerc să-mi găsesc cuvintele, să fac publicul de acasă să vadă ce simt”, a declarat Elena Chiriac după ce a aflat că e nominalizată.

Elena a spus că nu vrea să plece, ci își dorește să ajungă în marea finală. Nici Duli nu își dorește să iasă din concurs. Marian Drăgulescu a mărturisit că nu e supărat pe Doru pentru că l-a propus spre eliminare.

UPDATE 26 Aprilie: Cine a fost eliminat? (vezi articolul de mai jos)


Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *