Survivor România: ediția din 19 aprilie 2022. Cine este concurentul care a părăsit, în lacrimi, competiția

Survivor România: ediția din 19 aprilie 2022 aduce o eliminare din rândul Tigrilor. 5 min


Advertisements

Survivor România: ediția din 19 aprilie 2022 aduce o eliminare din rândul Tigrilor. Relu Pănescu, TJ Miles și Mari Fica sunt cei trei concurenți pentru care soarta a fost deja scrisă.

Ediția din 19 aprilie 2022 a show-ului Survivor România aduce o eliminare din tribul Tigrilor. Relu Pănescu a fost scos la careu de către coechipierii săi, motivând că nu dă randament pe trasee.

Survivor România: ediția din 19 aprilie 2022

Mari Fica a fost nominalizată de Oana Ciocan, cea care și-a câștigat imunitatea personală. TJ Miles a fost alegerea lui Alex Nedelcu, celălalt deținător al colanului de imunitate.

Oana și Nede au declarat că principalul motiv pentru care i-au nominalizat pe Mari și TJ Miles este faptul că sunt de puțin timp în echipa lor. Alex nu a putut să îi numească pe cei cu care a împărțit insula încă de la începutul concursului, precum Ionuț Popa sau Ștefania Ștefan.

Deși Vulturii s-au salvat prin câștigarea meciului pentru imunitate din 18 aprilie, și ei au pierdut un concurent. CRBL a fost eliminat din considerente medicale, după ce a intrat o singură dată pe traseu împotriva lui Relu Pănescu.

Ionuț Popa, tranșant la adresa lui Relu: „Nu mai poate, nu și-a adus aportul!”

Advertisements

Jocul de comunicare de marți, 19 aprilie, a fost câștigat de tribul Vulturii, după ce concurenții din echipa roșie au reușit tripleta săptămânii, fiind victorioși trei zile la rând.

Pe traseu, cele două triburi au fost extrem de apropiate, jocul fiind strâns, cu egalitate la fiecare punct. Ștafeta de 7 – 7 a fost disputată de Vulturii Alexandra Duli și Alex Delea și Tigrii Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan.

Duli și Delea au adus punctul câștigător și i-au dus pe Vulturi la comunicare, acolo unde s-au bucurat de recompensă, anume o convorbire cu un membru al familiei, prin mesaje pe Whatsapp.

Ionuț Popa este de părere că Relu Pănescu nu mai are ce demonstra la Survivor România 2022, considerându-l veriga slabă a tribului său.

„A fost o săptămână grea, dar toți am acceptat înfrângerea. Vulturii au avut noroc, au avut șansă. De săptămâna viitoare vor vedea alți Tigri. Cu siguranță nu vom mai ajunge la ștafetă. Simt asta. Ceva se va schimba. Abia aștept jocurile următoare!

O să fiu foarte sincer. Nu prea și-a adus aportul nici la Tigri, nici la Războinici, eu cred că nu poate mai mult de atât. Vorbesc de Relu. A dat tot ce a putut. Avem nevoie de cei mai buni oameni.”, a spus Ionuț Popa la consiliul de eliminare.

Ce spune Relu despre observațiile lui Ionuț Popa

La auzul spuselor colegului său de trib, Relu Pănescu l-a contrazis pe Ionuț Popa. Antreprenorul este de părere că și-a adus aportul la echipă și mereu a intrat pe traseu cu determinare și ambiție.

„Nu sunt de acord cu opinia lui Ionuț, că nu mi-am adus aportul. Intru mereu cu determinare, ambiție și hotărâre. Este părerea lui personală, nu se poate schimba. Starea mea este un amalgam de sentimente, un mix de trăiri.Sunt bucuros că am ajuns până în acest moment. Am demonstrat obiectivul meu personal: vârsta este doar o cifră.”, a spus Relu Pănescu la Survivor România.

Relu Pănescu este concurentul care părăsește competiția Survivor. Reacția colegilor de echipă: “N-avea nicio șansă!”

Fostul Războinic și actualul Tigru face parte din linia de start a competiției. Antreprenorul de 51 de ani și-a luat rămas atât de la colegii săi, cât și de la adversari.

„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez multe lucruri, multe persoane care zilnic trăiesc în aceste condiții.

În viața mea, nici măcar o zi nu am trăit așa. Iar noi nu apreciem de multe ori ce avem. Sunt multe lecții cu care plec acasă. E ceva wow, fantastic, incredibil ce am putut să trăiesc în aceste peste 3 luni de când sunt aici prezent.”, a spus Relu, cu ochii în lacrimi.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
2
Like

Un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture