Eliminare la Survivor România, ediția din 17 mai 2022. Cine a fost eliminat din competiţie?

Ediția din 17 mai 2022 a competiției Survivor România vine cu o eliminare. TJ Miles și Alex Nedelcu sunt concurenții nominalizați.4 min


Advertisements

Ediția din 17 mai 2022 a competiției Survivor România vine cu o eliminare. TJ Miles și Alex Nedelcu sunt concurenții nominalizați în urma consiliului care a avut loc pe 16 mai.

Survivor România: ediția din 17 mai 2022

La Survivor se strâng rândurile, iar marţi seara are loc ultimul joc pe echipe, pentru că de săptămâna viitoare, concurenţii se vor duela la individuale.

Jocul imunității săptămânale a fost câștigat în această ediție de către Vulturi, iar tribul Tigrilor a trăit din nou emoțiile unui consiliu de nominalizare.

Eliminare la Survivor România – TJ vs Alex Nedelcu

280712906 760756862031891 4645204870762586031 n

TJ Miles a fost propus de toți colegii lui, în timp ce Alexandru Nedelcu a fost trimis în fața publicului de prietenul său, Ionuț Popa, care a avut cel mai bun timp de pe traseu. Ionuț a declarat că nu are vreun motiv pentru care l-a nominalizat pe Alex, motivând că toți vor părăsi competiția la un moment dat.

Fanii emisiunii au postat mai multe mesaje în mediul online, în urma nominalizărilor. Iată câteva mesaje:

Advertisements

Notați ce vă spun și bifați mâine comentariul meu. Nedelcu pleacă acasă, TJ are susținere mai mare de la public, s-a dovedit în nominalizările trecute. Problema nu este ca pleacă acasă, o să plece din cauza „fratelui său” care a așteptat momentul cel mai potrivit să-l scoată din emisiune, a mușcat ca un șarpe. Asta mă uimește mai mult decât plecarea în sine a lui Nedelcu. Oricum, urât, urât.. Cam astea sunt prieteniile din ziua de astăzi, tot mai multe.

Sper din tot sufletul să plece TJ. Ionuț a fost pus într-o situație foarte ingrată: Ștefania nu putea fi propusă, pentru că a arătat de-a lungul competiției că are cel mai bun randament, dar putea alege Oana, în locul lui Nedelcu, dar…. Ați văzut cu toții că Oana a adus puncte în ultimele jocuri, mai multe decât Nedelcu, plus că mie cel puțin mi se pare că e o persoană foarte competitivă, deschisă, sufletista și corectă. Din acest motiv cred că nu a fost nominalizată de către Ionuț. Nedelcu, din păcate, a luat această nominalizare la modul personal.

TJ Miles este concurentul care părăsește competiția Survivor.

In urma voturilor celor de acasă, TJ Miles este concurentul care este eliminat de la Survivor România 2022 pe 17 mai. Uimirea concurenților li s-a citit pe chipuri.

Video moment eliminare plus reactia tigrilor:

video
play-rounded-fill

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân”

TJ Miles

își începe TJ Miles ultimul discurs de la Survivor România. Concurentul spune că este dezamăgit, dar se mulțumește cu faptul că în această competiție a învățat

Video reactia lui TJ Miles:

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

Un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture