Survivor România: ediția din 16 mai 2022. Concurenţii care riscă eliminare. Nominalizări surpriză în această seară

Ediția din 16 mai 2022 a show-ului Survivor România vine cu o nominalizare la care puțini dintre fanii emisiunii se așteaptă! 4 min


Advertisements

Ediția din 16 mai 2022 a show-ului Survivor România vine cu o nominalizare la care puțini dintre fanii emisiunii se așteaptă!

Survivor România 16 mai 2022 – Dezastru total pentru tribul Tigrilor

Tigrii” au pierdut jocul de imunitate în fața „Vulturilor” și sunt nevoiți să-și trimită un coleg acasă. Excepție face Ionuț Popa, care a primit imunitatea individuală.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Nu ne-am ascultat. Nu ne-am conectat cu finalul. N-a fost jocul echipei”, a spus Oana Ciocan după ce echipa ei a pierdut jocul pentru imunitate.

„Mie nu mi-a venit să cred. Parcă a fost un vis urât”, a zis și TJ Miles.

TJ Miles și Alex Nedelcu, nominalizați

Ionuț Popa a obținut cel mai bun timp pe traseu și, prin urmare, a fost nevoit să nominalizeze direct pe cineva. Acesta a ales să-l propună pe Alex Nedelcu, spre surprinderea tuturor, salvându-le astfel pe cele două fete, Oana și Ștefania.

survivor romania 16 mai.jpg

TJ Miles a fost nominalizarea colectivă a tribului Tigrilor, după ce Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan și Oana Ciocan și-au unit forțele ex-„războinice”.

Nominalizarea lui Alex Nedelcu a provocat stupoare printre concurenți

Advertisements

Ionuț a declarat că nu are vreun motiv pentru care l-a nominalizat pe Alex, motivând că toți vor părăsi competiția la un moment dat.

„E cel mai greu moment de când sunt aici la Survivor. Mi-a venit în cap un nume și o să spun, chiar dacă se supără, chiar dacă nu. Alex Nedelcu. Nu am nicio motivare. Asta am ales să fac”, a spus Ionuț Popa.

Știam că Paștele s-a terminat, dar Iuda se pare că a rămas printre noi. Nu credeam vreodată că Ionuț mă va vota.
Credeam că suntem mai mult decât colegi, dar se pare că nu. Știu că trebuie să dai în cel mai bun să ajungi mai departe, să-ți faci culoar. Asta își dorește”, a fost reacția dură a lui Alex Nedelcu.

„Mă așteptam să se supere. Îți înțeleg frustrarea. A spus că dau în cel mai bun. Nu sunt de acord cu treaba asta, dar dacă asta consideră, e părerea lui. Până la urmă suntem într-o competiție. Așa am simțit”, a răspuns apoi Ionuț.

Alex l-a întrerupt dându-i peste nas: „Mai devreme ai zis că n-ai simțit. Acum zici că ai simțit să mă nominalizezi”.

Când are loc finala Survivor România 2022?

Marea finală a reality show-ului Survivor România va avea loc pe 31 mai, iar atunci se va decide cine va fi marele câștigător al mult râvnitului trofeu, dar mai ales ai celor 100.000 de euro. În momentul de față au mai rămas nouă concurenți în joc, iar unul va pleca acasă chiar înainte de individuale.

Concurenții care au rămas în competiție sunt: Elena Chiriac, Alex Delea, Marian Drăgulescu, Blaze, Ștefania Ștefan, Oana Ciocan, Ionuț Popa, Alex Nedelcu dar și controversatul TJ Miles. De-a lungul timpului, TJ Miles a fost implicat în diferite schimburi acide de replici cu ceilalți participanți, de fiecare dată a reușit să facă pace.

Vezi prima reactie a lui Nedelcu:
video
play-rounded-fill

Actualizare 17 mai (vezi cine a fost eliminat)

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture