Pentru că tot este sezonul, îți propunem o rețetă de desert răcoritor, înghețată de cireșe și iaurt grecesc.
De cele mai multe ori, înghețata din comerț este plină de zahăr și de tot felul de substanțe nocive, astfel că o variantă mult mai bună ar fi înghețata făcută în casă, din ingrediente sănătoase și naturale.
Iată cum să preperi o fabuloasă înghețată cu cireșe și iaurt grecesc, care va deveni, cu siguranță, desertul tău preferat!
Ingrediente pentru 2-3 porții:
- 2 căni de cireșe înghețate (fără sâmburi)
- 1 cană de iaurt grecesc
- 1 linguriță de esență de vanilie
- 1 lingură de miere
Mod de preparare:
Amestecați cireșele înghețate cu 1/2 cană de iaurt grecesc, cu ajutorul blenderului până obțineți o pastă. Apoi adăugați restul de iaurt și miere și mixați. Congelați compoziția timp de 4 ore.
0 comentarii