Urări de Paște Fericit 2022 – Mesaje și Felicitări de Învierea Domnului

Surprinde-ți familia, rudele, prietenii și toate persoanele dragi ție cu cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări de Învierea Domnului!12 min


Advertisements

Urări de Paște Fericit 2022. Paștele este cea mai importantă sărbătoare peste tot în lume. Ea aduce cu sine speranță, iubire, iertare și liniște sufletească în inimile credincioșilor.

Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale.

Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor, cel mai răspândit obicei fiind vopsirea ouălor roşii, a căror prezenţă este obligatorie pe masa de Paşti. 40 de zile după Învierea Domnului creştinii îşi spun Hristos A Înviat şi răspund Adevărat a Înviat! Fii primul care trimite un mesaj de Paști prietenilor şi urează-le sărbători fericite!

Surprinde-ți familia, rudele, prietenii și toate persoanele dragi ție cu cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări de Învierea Domnului!

Paște 2022. Cele mai frumoase Urări de Paște Fericit

mesaje urari paste hristos a inviat

Mesaje, urări și felicitari de Paște – Hristos a înviat

 1. Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului! Hristos a Înviat!
 2. Hristos a Înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.
 3. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”
 4. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a Înviat!
 5. De Sfânta sărbătoare a Paștelui vreau să îți urez ție și familiei tale multă sănătate, speranță și tot binele din lume! Paște binecuvântat alături de toți cei dragi ție!
 6. Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!
 7. Dumnezeu sa vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Hristos a Înviat!
 8. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a Înviat!
 9. Fie ca Sfintele Paşti să îţi lumineze sufletul şi casa, să îţi aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să te aibă în pază!
 10. Fie ca iubirea şi puterea lui Dumnezeu să îţi umple inima cu bucurie, azi şi pentru totdeauna! Hristos a Înviat!
 11. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a Inviat!
 12. Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
 13. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
 14. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
 15. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!
 16. Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!
 17. De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!
 18. În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună: Hristos a Înviat!
 19. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

mesaje de paste

Mesaje, urări și felicitari de Paște – Paște Fericit

 1. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
 2. Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paște să îți umple inima de pace și bucurie. Paște fericit!
 3. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!
 4. Lumina Învierii să-ţi lumineze necunoscutele cărări ale vieţii şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă! Paşte fericit!
 5. Să vă bucure Dumnezeu și să vă dea sănătate, pentru a fi împeună cât mai mult timp! Bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște fericit!
 6. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!
 7. Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!
 8. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
 9. Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 10. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paşte Fericit!
 11.  E ziua în care se naște speranța, iubirea și gândul bun. E ziua în care iertăm și dăruim. E ziua Învierii domnului. Paște fericit!

mesaje de paste cu iepurasi

Advertisements

Mesaje, urări și felicitari de Paște – cu iepurași

 1. Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!
 2. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.
 3. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!
 4. Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!
 5. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
 6. Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îti scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.
 7. De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!
 8. Paste mielul fericit,/Oul sade inrosit,/De rusine s-a scumpit,/Iar iubitul iepuroi/Sa-ti aduca euroi,/Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
 9. Umblă veste-n tot oraşul / Cum că vine iepuraşul / Să v-aducă pe-nserat / Paşte bun şi Luminat!

mesaje de paste crestine 2

Mesaje, urări și felicitari de Paște – Creștine

 1. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat! Sarbatori fericite!
 2. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost „CRUCEA”, scopul SAU a fost „DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!
 3. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
 4. Un inger blind din cer coboara, Se roaga-n taina,apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zimbet blind,o raza calda, Si 3 cuvinte: Hristos a inviat!
 5. Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
 6. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA!
 7. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
 8. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
 9. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 10. Paste Fericit!Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, Hristos a inviat!
 11. Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului!
 12. De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!
Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *